Szegeden hol lehet 18 éven alulinak alkoholt venni?
Figyelt kérdés
17 vagyok ezért boltba nem adnak ki nekem alkoholt és 1 helyet ismerek de az meg drága...2011. márc. 28. 15:41
11/14 anonim válasza:
17:04
És te arról hallottál már, hogy nem csak zárjeggyel rendelkező piák vannak? Honnan tudjuk mi innen, hogy ő milyen akar venni? Meg hogy mennyi pénze van, lehet hogy az olcsó, rossz minőségű, nem zárjegyes piák is elég drágák a zsebpénzéhez képest.
12/14 anonim válasza:
Én vásárhelyi vagyok, itt tudok csak :P
13/14 anonim válasza:
A szeszesital zárjegyen b*szottul nincs rajta az ára, az szabadáras termék, a dohánytermékek zárjegyén van csak feltüntetve az ár.
14/14 anonim válasza:
SZerintem minden kisboltban ki kell hogy adják, a zárjegy meg marhaság, az csak a cigiknél érvényes. De nekem 15 évesen a spárban is kiadták, bár én nézek ki vagy 20nak:DXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!