Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Drága, minőségi pia, vagy...

Drága, minőségi pia, vagy olcsó pia?

Figyelt kérdés
Mit isztok többet?
2011. márc. 25. 23:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

A sör esetében megelégszem a sima hétköznapi minőséggel,a borok esetében viszont a minőségi annyival finomabb mint a nagyon olcsó kategória,hogy többet is szívesen fizetek érte.

Szeretem a jó vodkát,de ennél a röviditalnál sem törekszem mindig a legtutibbra,mert nincs olyan nagy különbség az ízükben mint az árukban.Szerintem!

A whisky esetében viszont csak a jobb fajtákat választom!

Tehát néhány italfajta esetében csak a jót szeretem,néhánynál megelégszem a középszerűséggel.

2011. márc. 26. 12:39
 12/19 Phoney ***** válasza:

Középkategória alá már nem semmiből. Oké hogy 20 évesen minden megiszik az ember, hogy "jól érezze magát", de amikor már pénzt keres, rájön, hogy "finom ital" nem egyenlő "nem vagyok rosszul tőle".

Borban kb 1200 alá nem megyek, töményben 4000/0,7-nél kezdődnek a számomra élvezhetőek (kivéve gin, vodka, mert az 3-tól már van), mivel általában nem az alkohol miatt iszom.

6-7-nél drágábbat ritkán veszek (kivéve abszint, mert abból igazi 10 alatt eleve nincsen).

Kivétel ezek alól az, mikor házilag fűszerezem (pl házi vermut), mert azokhoz olcsó alap is elég.

F/26

2011. márc. 26. 13:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Borból keverve már megiszom az 500-600Ftosat is, de tisztán csak a jobbakat, amik 1000Ft fölött vannak. Töményből is igyekszem jobbakat inni pl jager vagy jobb házi pálinkák. Sört is szeretem, abból középkategóriás fajtákat iszom.
2011. márc. 26. 13:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha be akarok rúgni akkor veszek 400 forintért 2 liter flakonos bort,aztán bumm.
2011. márc. 27. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:

royal vodka, vagy kalinka, amelyik épp akciós, vagy spár bor 369 plusz üveg.

Ha ünnep van, akkor 1500+ bort.

Meg van egy vodka gyűjteményem, amiben 10.000+-os vodkák vannak, de azokat nyilván nem iszom meg, hiszen akkor nem lenne gyűjtemény.

2011. márc. 29. 10:26
 16/19 anonim ***** válasza:
inkább közép kategóriás piák, de ha meg fejre akarok állni akkor közpé kategóriás sörökből sokat, meg vodka. 15/F
2011. ápr. 2. 12:46
 17/19 anonim válasza:

Nyilván borokból jó minőség kell, így a whiskey-ből is.

De viszont vodkából jó a középkategóriás is, mert azzal bebaszni kell, nem kortyolgatni az íze miatt.

2011. máj. 19. 16:07
 18/19 Phoney ***** válasza:

ma 16:07

Régen nem gondoltam volna, de vodkából különösen megéri a prémium. 3-4 ezerért már hozzá lehet jutni a jobb orosz vodkákhoz (mivel a vodkának egyszerűbb az előállítása), és nem szenved az ember minden feles után, hanem kb úgy lehet inni, mint a vizet. Az olcsó vodkának még a vodkanarancson is átüt az íze.

2011. máj. 19. 16:20
 19/19 A kérdező kommentje:
Mostanában mi is Nicolaus Vodkat iszunk :))
2011. máj. 19. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!