Melyik a legjobb sör, amit ittatok eddig életetekben?
Csak mert én egyszer ittam egy Trappist nevű belga sört, annál talán nem is ittam jobbat. És jó volt a 12°-os Zubr is, na meg a 12°-os Saris.
Magyar sörök közül a Dreher Bakot szeretem. A Guinness nekem nem volt nagy élmény.
Jöhetnek még ötletek.
barna master, cseh sör, egészen szenzációs. de a "mindennapi" árkategóriában a legjobb a pilsner szerintem.
plusz mostanában itthon is láttam az áruházakban teljesen korrekt áron barna és lezak staroprament, 200 ft körül, annyiért szinte rablás az ilyen finom sör :)
Csak azt nem értem, hogy ha valakinek az ízlését kérdezem, miért pontozzátok le egymást? Mert más az ízlése?
Attól mert te mást szeretsz, ő szeretheti akár az Adambrau, vagy Nádor söröket is, még nem kell lepontozni :)
Amiket eddig ittam azok közül
Barna sörökből szerintem a Dreher Bak a legjobb, szerintem jobb mint a Staropramen Dark vagy a Löwenbräu Triumphator.
Búzasörből a Valentins Weisbier
Világos sörből több is van Radeberger Pilsner, Pilsner Urquel, Borsodi Bivaly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!