Fütyülőstől be lehet rugni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 22:59
1/9 anonim válasza:
Be bizony. Kivéve, ha nincs benne alkohol....
3/9 A kérdező kommentje:
haha:) egyik ismerősöm mondta hogy fél üveggel megivott és csak olyan alaphangulata lett tőle.ezért érdekelt...:D
2011. márc. 6. 23:18
4/9 A kérdező kommentje:
(málnás)
2011. márc. 6. 23:18
5/9 anonim válasza:
Fél üvegtől, ha nem egyszerre hajtom fel és eszek is előtte, nekem is csak alaphangulatom lesz. De azért be lehet tőle rúgni, csak van, akinek kicsit több kell, van, akinek kevesebb.
6/9 Phoney válasza:
a fütyülős mézes málna 30%-os, ha egyszerre lezúzol fél üveggel, akkor a cukortartalom miatt késve ugyan, de elégrészeg leszel, ha átlagosan bírod az italt.
7/9 Vadmeggy válasza:
Mik ezek az urban legendek, hogy a haverom mindig egy üveg fütyülőssel alapozik. Nekem a legelső legmocskosabb részegségem egy félüveg mézesbarackhoz kötődik, amit 16 évesen ittam meg. Sohatöbbet fütyülőst:D!!! Aljas női pia.
Férfiak tisza pálinkát isznak, hagyjuk a cukrozott szörpöket a fehérnépnek.
8/9 anonim válasza:
Minden alkoholtól be lehet rugni, de mindenkinél más-más a küszöb. Van akinek egy korty is árt, van akinek egy üveg sem elég. Bááár ez utóbbihoz sok év, kitartó munkája kell...és jó nagy máj.
A haverod csak fel akar vágni.
Üdv!
9/9 A kérdező kommentje:
okay köszönöm szépen:)
2011. márc. 7. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!