Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi az amitől egy 13 éves fiú...

Mi az amitől egy 13 éves fiú nem tud könnyen berúgni?

Figyelt kérdés
Csak kérdezem :P
2011. márc. 5. 15:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem, épp ezaz, ledöntöttem az említett 1 liter vodkát, és oké, szédülgettem, meg minden, de teljesen tisztábvan voltam magammal, tudtam hogy mit beszélek, nem tom mi volt velem:D
2011. márc. 9. 13:41
 12/21 Phoney ***** válasza:
100%

Ezek a mai fiatalok 3x annyi szeszt bírnak mint én 26 évesen, ez olyasmi lehet, mint hogy 9 évesen már melleket növesztenek, fogadjuk el:D

Viccet félretéve, egyetlen embert láttam, aki 1 üveg töménytől nem rúg be. 130 kiló legalább és sokéves gyakorlata van:P

2011. márc. 9. 13:55
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
:D:D nem is aztmondtam hogy nem rúgtam be, de nem volt olyan intenzív a hatása, mint azelőtt, nem értem:D profi voltam/vagyok/leszek :D
2011. márc. 9. 15:04
 14/21 anonim ***** válasza:
testsúly meg állóképesség függő, ha 45kg vagy meg egész nap csak gépezel akkor 1 sör is fejre állít, ha meg mondjuk 120kg kemény melós akkor 1 liter pálinka se
2011. márc. 15. 21:04
 15/21 Offthewall ***** válasza:

60 kiló vagyok és 1 üveg pálinka egyáltalán nem állít fejre, a dagadt disznóság a józansággal nem függ össze akkora mértékben, mint hiszik -_-

Szilveszteri adag: 1 fütyülős málnának, meg 1 fütyülős baracknak a nagyja, szóval így kb. 6-7 deci az 1 lityiből,

2 vagy 3 üveg pezsgőnek és 1 martininek kb. a fele-harmada.

És mások szerint sem voltam részeg, inkább beszórakozott, idézem mókás. Anyám konkrétan csodálkozott, hogy hogy nem ittam jajj de örül(nem a faszt nem), annyira józannak tüntem xDDDDDDD

2011. márc. 17. 22:13
 16/21 anonim ***** válasza:
:D :D :D Ugyan már, te gyerek. De ha te attól boldog leszel, hogy mindenkinek elmesélheted, akkor hajrá. Fizikai képtelenség, amit itt leírtál.
2011. márc. 17. 22:38
 17/21 Offthewall ***** válasza:

Kedves utolsó. Nem az, bár én nem vagyok 13 éves mint a kérdező, ha esetleg arra gondoltál :D előtte ettem 2-szer is, mert tömegnövelés kellős közepén voltam, ha nagyon érdekel a moszkva téri török gyrososnál, meg a kentuckybe 1-1 adag csirke vmit+ saláta+ krumplio minden szar. tehát nagyon nem éhgyomorra+ kb. aM argit-hídtól sétálhattam óbudára, mert az elvileg 2x olyan sűrűn járó éjszakai járatból nem jött 1 darab se, nem hogy 2. Tehát a sétán az a kis kóma is kiment vna belőlem ami illett VOLNA legyen.

Ez hogy valaki nem bír sok piát meginni úgy, hogy ne legyen a klasszikus értelembe részeg és te nem hiszed el, ez kb. olyan hogy nincs 20 cm feletti pénisz, mert a tied 12.

2011. márc. 19. 01:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem is tudom. Így valóságosabbnak tűnik. De látatlanban tényleg nem lehet ráfogni valakire, hogy hazudik, nem ezt akartam kifejezni. (Ja egyébként igen, a te kommentjeidre írtam.) Csak valahogy olyan stílusban írsz, mintha dicsekedni akarnál ezzel és azt szeretnéd, hogy más is csodáljon emiatt. De lehet hogy ez hülyeség.

Mindenesetre az becsapós lehet, hogy sokat iszol, és nem érzed meg. Attól még az rombolja a májadat például. (És ezzel nem azt mondom, hogy időnként nem fér bele, ha becsiccsent az ember.)

2011. márc. 19. 01:55
 19/21 Offthewall ***** válasza:
Akkor úgy mondom nem káromkodtam sokat, nem szédűltem, nem másztam rá mindenre ami él és mozog nem generáltam konfliktushelyzetet stb. nem romlott a látásom jelentősen, elméletbe kell vmennyit tehát valamennyire biztosan. Nálam kb. ezeket jelenti a részegség. Na most ezt nem sikerült elérnem. Van akinél az is részeg ha valaki szar vicceken is tud néha nevetni, pedig ehhez sokaknak nem kell inni pl. Fábry show közönsége?:D Szóval az ilyen alap fogalmakat kellene szerintem definiálni, mint részeg, alkoholista stb. Mert a magyar hajlamos szélsőségekbe gondolkodni.
2011. márc. 19. 13:37
 20/21 bumbi02 ***** válasza:
52%

Szilveszteri adag: 1 fütyülős málnának, meg 1 fütyülős baracknak a nagyja, szóval így kb. 6-7 deci az 1 lityiből,

2 vagy 3 üveg pezsgőnek és 1 martininek kb. a fele-harmada.

Kicsit meredek, nem gondolod? hogyha azt viszonyitjuk hogy legutobb vodkaivó verseny győztese belehalt másfél liter vodkába.. persze ő rövidebb idő alatt itta meg, de azért az hogy megiszol 7 deci pálinkát, meg másfél üveg pezsgőt... nem gondolod hogy irreális egy szilveszter este alatt?

2011. márc. 23. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!