Milyen szőlő a delavári / szőlőskertek hercegnője / hamburgi muskotály? (pontosabban lsd lent)
Figyelt kérdés
DELAVÁRI (angolosan: delaware)
amatőr szőlészkedőként én metszem a haverom szőlőjét, ami 4 tőke, kétkarnyi vastagságú, 50-60 éves, lugasművelésű, valószínűleg (fehér) delavári a dél-alföldön.
ilyesmik érdekelnének, hogy:
* van-e valakinek tapasztalata ezzel a fajtával?
* honnan lehetne megbizonyosodni 100%-osan arról, hogy tényleg ez a fajta? (kép vagy vessző / levél alapján)
* milyen metszést javasoltok, mikor?
* permetezni mikor - mivel?
SZŐLŐSKERTEK HERCEGNŐJE és HAMBURGI MUSKOTÁLY
* nagyjából ugyanezek a kérdéseim lennének
2011. febr. 8. 18:19
11/16 doboszoli válasza:
"Bokor metszés"? Kifejtenéd?
12/16 anonim válasza:
Igen bokros metszés .Gondolom, hogy ebben a tekintetben nincs különbség fehér és piros között.
13/16 doboszoli válasza:
Nem értem, a szőlő, mint bokor, nekem értelmezhetetlen.
Nem a hagyományos tőkefejes művelésről van szó?
14/16 anonim válasza:
Most szórakozol velem ? Hagyományos alacsony tőkefej művelésűről van szó, ami egyébként nem kordonos művelésű. Ha kekeckedsz akkor ne válaszolj.
15/16 doboszoli válasza:
Csak segíteni próbáltam. Egészen eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!