Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szeretitek a Whiskey-t?

Szeretitek a Whiskey-t?

Figyelt kérdés

nekem van egy üv eg Jim Bam em megkóstoltamés iszonyú rossz ize van.[ Szerintem... ]

15/L

2011. febr. 5. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyon nem szeretem. A minőségit sem.
2011. febr. 5. 22:28
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Magában minden whisky szar, én energiaitallal keverve szeretem :)
2011. febr. 6. 19:50
 13/18 Phoney ***** válasza:

A whisky drága ital, az olcsóak ezért törvényszerűen nem jók. Nem olcsó bourbont meg blended skótot kell kóstolgatni, és akkor mindjárt nem lesz sz*r. Alsókategóriában minden tömény sz*r, ez vitán felüli...(persze ismerkedni ezek is jók)

22:28 nem tudom milyen minőségre gondoltál, mert a minőségi whisky valahol a single maltnál kezdődik, de ha azt sem szereted, akkor nem szóltam:)

2011. febr. 6. 20:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát, fogalmam sincs, mi volt a márkája, csak azt, hogy 15000 Ft körül mozgott az ára ez előtt kb. 4 évvel.
2011. febr. 6. 23:44
 15/18 Phoney ***** válasza:
Hja, akkor tényleg lehet, hogy neked egyik sem ízlik:)
2011. febr. 6. 23:57
 16/18 anonim válasza:

Johnny Walker(L)

18/F

2011. febr. 11. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
én Ballantines-t kóstaltam még csak eddig, annyira nem szeretem hogy többfélét is kipróbáljak. nem szabad töményen inni, mindig jó sok jeget bele és az valahogy enyhíti az ízét.:) de nem egy nagy cucc szerintem.. mondjuk mivel én sörös vagyok, nem is mondhatok mást, csak azt hogy a sör a No. 1, de még az unicum, pálinka, martini. és csak ezután jön a whisky. a legjobban az absinthe-ot és a vodkát utálom..
2011. júl. 12. 12:54
 18/18 Phoney ***** válasza:

Az absinthe és a vodka nagyon jó. Az elsőből 10 ezernél kezdődik az iható (igazából itthon nem is abszintot kapsz, hanem egy teljesen más pancsot), a másikból már 3-4-nél, ez a titkuk:P

A Ballantines után nem érdemes megítélni a whiskyt, mivel az elég egyedi (az olcsóbbik ballantines volt az egyetlen olyan tömény, amit a felénél odaadtam másnak, mert annyira nem ízlett...).

2011. júl. 12. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!