Szeretitek a Whiskey-t?
nekem van egy üv eg Jim Bam em megkóstoltamés iszonyú rossz ize van.[ Szerintem... ]
15/L
Legalább 4 féle whiskytípust lehet megkülönböztetni, nálam az amerikaiak (pl jim beam) ebből a 3. helyen állnak, szóval ne add fel:P
Ha ez nem ízlett, a Jamesont ajánlanám pl, de a whisky általában nem a 15 éveseknek szokott ízleni:)
A tradicionális whisKYt szeretem, a whisKEYt nem annyira.
Ha igazi minőségi de még elérhető árban lévő whiskyt akarsz inni akkor ajánlom a 12 éves Chivas Regalt. Ez azonban nem egy "partyital", nem éri meg megvenni csak azért, hogy beb*ssz, itt érezni kell a finom érlelést :) Persze beb*szni is jól lehet vele :D de akkor már inkább valami olcsót vennék, pl 1 literes jim beam most 3500 metroban
Nekem kifordul a belem tőle!
Érdekes módon az 51 fokos házi szilvát meg bírom!
:D
Jó jó minőségi szilvapálinka bolti értéke minimum 7000 Ft/ 7 dl.
Remélem whiskyt is ennyiért kóstoltál.
nem nekem itthon volt én nem vettem.. mondjuk igyis elfogyott az egy üveggel....ésközbe 3an voltunk rá.
Tudnátok jobb minőségű whiskeyt vagy whiskyt irni?
A Bushmills nagyon jó az árához képest, auchan/cora árulja 4000 körül (tescoban 5). Vagy hasonló árban jó a Jameson.
Ennél olcsóbb whiskyt szerintem nem érdemes megvenni, főleg ha a JB nem ízlett.
mert a jim beam az rosz minőségű?
agy inkább közepes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!