Hány kis felest igyak meg, hogy ellazuljak? Nem berugni csak kellemesen jól érezzem magam?
Figyelt kérdés
16/f2011. febr. 1. 19:48
2/10 anonim válasza:
Mi az a kis feles? Féldeci az féldeci! Vagy "kis" az 3 cent!?
Válaszlova kérdésedre ez többnyire függ a gyakoriságtól, a hangulatodtól, a kipihentségtől, és az alkoholfoktól. de kb. 2 elég is lesz. Szerintem.
3/10 anonim válasza:
Van akinek egy is sok, van akinek öt is kevés...
4/10 anonim válasza:
Szerintem kettő vodka elég lesz.
6/10 anonim válasza:
A két kezemen se tudom összeszámolni, hogy ezt hány dolog befolyásolja.
A lényeg, hogy tarts köztük szünetet, hogy kontroll alatt tartsd, mert ha ilyen tapasztalatlan vagy, akkor hamar túllőhetsz a célon.
7/10 anonim válasza:
2-3 elég lesz!
Nekem már sajna 1 is elég(1 üveg :D)!
8/10 Faxmalac válasza:
a legjobb ha veszel egy 2decis hubit az jó édes, szépe megiszod húzóra és pont jól fogod magad érezni ennyi
9/10 anonim válasza:
Attól is függ, mekkora vagy. Átlag embernek 2-3 elég hozzá.
10/10 anonim válasza:
ez függ testsúlytól,alkoholgyakorlottságtól(ha most iszol életedben először,vagy mondjuk x év,y hónap teljes szesztilalom után először,nyilván rosszabbul fogod bírni,jobban ki fog ütni,mintha most innál 82-edszer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!