Milyen ital veszi el legjobban a vodka ízét?
Bumbi02: a kérdésem egyáltalán nem utal arra hogy hulla részegre szeretném magam inni. Egyszerűen csak egy finom italt keresek amitől jól érezhetném magam.
Nem bírom a hozzád hasonló embereket akik mindig mindenre meg akarják mondani a tutit, miközben fogalmad sincs miről van szó.
Bumbi02: a kérdésem egyáltalán nem utal arra hogy hulla részegre szeretném magam inni. Egyszerűen csak egy finom italt keresek amitől jól érezhetném magam.
Nem bírom a hozzád hasonló embereket akik mindig mindenre meg akarják mondani a tutit, miközben fogalmad sincs miről van szó.
Ha finom italt keresel akkor miért olyanból indulsz ki amelyiknek alapból rossz ize van, és el akarod nyomni az izét? Magadnak mondasz ellent, ha finom italt keresnél nem akarnád elvenni az izét....Mert te ezt irtad, el akarod venni az izét...
Bumbi02: az emberek általában a hatás miatt fogyasztanak alkoholt szóval a válaszod értékelhetetlen volt számomra.
Plusz még ezt is irtad.. tehát ellentmondásba vagy magaddal:))
Bumbi02:
1. Igen el akarom nyomni az ízét, és valami finomabbat akarok belőle kihozni (attól még ugyanúgy ital marad!)
2. A hatás nem azonos a részegséggel.
Tehát nem mondtam ellent magamnak.
te a hatása miatt akarod inni nem az ize miatt:) te irtad mikor én azt mondtam hogy felénk az ize miatt isszák az italokat te mondtad h az alkoholt a hatása miatt. ezt ne akard elmagyarázni:) igazából lényegtelen.
én nem iszom alkoholt, és nem utálom az alkohol ivókat, csak akik kulturálatlanul össze vissza isznak és az a céljuk hogy minél jobban bebsszanak, és el kell keverni az italt mert annyira nem nagy legények hogy birják annak az alapizét...
Bumbi02:
A hatása és az íze miatt is!
Nem értem miért jösz állandóan ezzel a bebaszós szöveggel.
A kulturált, hagyományokhoz hű alkolholfogyasztásról is felesleges beszélned. Szerintem senki sem lesz barbár ember attól ha keveri a vodkát, és nincs beleszólásod az én alkoholfogyasztási szokásaimba.
Nem attól lesz valaki nagy legény hogy mennyire bírja az ital alapízét.
17 évesen senkit ne oktass ki arról hogy az alkoholhoz fel kell nőni.
Nehéz a felfogásod, nincs kedvem veled tovább vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!