Milyen ital veszi el legjobban a vodka ízét?
Köszönöm szépen a válaszokat, kísérletezni fogok! :)
Bumbi02: az emberek általában a hatás miatt fogyasztanak alkoholt szóval a válaszod értékelhetetlen volt számomra.
Utolsó: a kevert vodka nem alkoholmentes ital.
Ha hatás kell egy deci vodkába tegyél bele egy ruszlit! várj egy 10 percet míg átveszik egymás ízét majd idd meg és utána edd meg a halat is! Meg lesz a hatás!
anno a szigeten egy orosz kocsmába kaptam egy ilyet, meg volt a hatás! :(
Bumbi02: az emberek általában a hatás miatt fogyasztanak alkoholt szóval a válaszod értékelhetetlen volt számomra.
persze.. gondolod ezt te. ez a miné olcsóbban minél gyorsabban berúgni.. de az izét nem birom valamivel felöntöm hogy kibirjam... nagy életszinvonal.
tudod vannak akik tudnak kulturáltan inni, azért mert finom zamata van egy pálinkának, vagy egy bornak, esetleg egy whiskeynek... nem pedig azér isszák hogy ugy berugjanak hogy ne is emlékezzenek semmire.. de látom hogy a te ivókultúrád idáig terjed.
13:28
Nahárkérlek még egy ok, amiért parasztnak nézik a magyart a világban. A nagy részük nem tudja, hogy lehet egy szeszes ital finom is. Persze tudjuk, nincs rá pénze, de azért a rendszeres berúgás helyett (amire van pénz, mint ahogy általában cigire is) egyetlenegyszer vehetne valami ihatót is, 5-7 e Ft-ból már ki lehet azt hozni.
Amúgy meg oldalakat lehetne megtölteni a vodkakoktélok nevével, amik "elveszik az ízét", mivelhát nem sok van neki. Kezdetnek megteszi a világ összes szörpje és gyümölcsléje.
Az ilyen okoskodó mitugrász kultúrahuszárok, mint bumbi02 tartják vissza az emberiség fejlődését, mert nekik nem a dolgok praktikai hasznossága a fontos, hanem a hagyománytisztelet?
Mit gondolsz, azért találták fel az ilyen-olyan híres-neves alkoholos italokat, hogy majd 200-300 év múlva valaki büszke legyen rá, hogy ugyanolyan formában el tudja készíteni, a vásárló pedig templomi szertartásokat megszégyenítő rituálékkal fogyassza?
EGY FRÁSZKARIKÁT! Azért találták fel, hogy be rúgjanak tőle és jól érezzék magukat.
és akkor mondd el nekem kultúrhuszárnak hogy mi a fészkes fene abban az élvezet hogy a fiatalok 80%a részegen érkezik a bulikba, és nem emlékeznek semmire se?
ha valaki már iszik akkor legalább az ízét birja az italnak.
és ha neked az ivás erről szól akkor gratulálok, valószinüleg azé találták ezeket ki hogy berugjunk töle nem? sajnállak ha neked erről szól. én speciel egyik alkoholt sem szeretem, de nincs velük bajom, csak az olyanokkal mint te, akiknek az alkohol arról szól hogy minél olcsóbban minél gyorsabban minél jobban.
valószinüleg a jó borokat, konyakokat, pezsgőket azért csinálják hónapokig,akár évekig, és azért érlelik több évig öket hogy aztán 20 perc alatt 5 tinédzser gyerek bebsszon belöle... valószinüsithető szerintem is.
az ételnek is és az italnak is meg van a kultúrája...csak fel kéne hozzá nőni.
17/F
Az ilyen okoskodó mitugrász kultúrahuszárok, mint bumbi02 tartják vissza az emberiség fejlődését, mert nekik nem a dolgok praktikai hasznossága a fontos, hanem a hagyománytisztelet?
mondd el a "praktikai hasznosságát" annak hogy csontrészegre iszod magad.
17:55
A hozzád hasonló szeszhuszárok miatt nem lehet nálunk bizonyos italokat kapni, mert ti vagytok azok, akiknek a hányásízű festett vodkát is el lehet adni 6000 Ft-ért.
A hozzád hasonló drogosok nézik alkoholistának azt, aki odavan 1-2 finomabb töményért, de olyanokat te úgyse fogsz inni soha, hiszen a finom innivaló "nem praktikus":DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!