Mi a véleményetek a jack danielsről?
Figyelt kérdés
ha még nem próbáltam ki, érdemes? keverve jó vagy magában? ha keverve, akkor ti mivel szeretitek és milyen arányban?2011. jan. 27. 21:35
1/8 anonim válasza:
Egyszer kezembe került egy ilyen tünemény, a többiek meg mondták, hogy keverjem kólával. Egy kicsit megkóstoltam, de majdnem elhánytam magam. Utána inkább csak simán ittam. Szerintem úgy a legjobb. Bár kinek mi az ízlése. Mással keverve még nem ittam.
2/8 anonim válasza:
kedvenc whisky-m én nagyon szeretem és csak tisztán iszom.
4/8 anonim válasza:
Régen csak azt ittam ha mentünk valahová, aztán egyszer rosszul lettem, felvonultattam a komplett rókacsaládot és azóta a szagától is hányingerem van.
5/8 anonim válasza:
Nekem is a kedvenc whiskey-m, tisztán jéggel a legjobb.
7/8 Phoney válasza:
Ha még nem ittál semmilyen whiskyt, próbáld ki nyugodtan. Ennyi pénzt szerintem nem ér, én pl. Bushmillst vennék helyette, de van akinek nem fontos, hogy "íze is legyen" a whiskynek. A kanadaiaknál mindenesetre jobb:)
Amelyik nem jó magában (legfeljebb jéggel), arra szerintem kár pocsékolni a pénzt... kólába jó a rum is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!