Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jim Beam vs . Jack Daniel's?

Jim Beam vs . Jack Daniel's?

Figyelt kérdés
Te melyik bourbon whiskeyt szereted jobban ? Mi a kettő közt a különbség ? Jack Daniel's-t már ittam tisztán illetve kólával is és kifejezetten ízlett , Jim Beam milyen kólával , tisztán ? Válaszokat várom . :)
2011. szept. 24. 14:20
 1/10 anonim válasza:
Jacket igyál.. :D
2011. szept. 24. 14:44
 2/10 depp81 válasza:
A jó öreg Jack a legjobb :)
2011. szept. 24. 14:52
 3/10 anonim válasza:
Én nagyon utálom a Jim Beam-et. Szerintem sz*r.. Kólával is meg tisztán is. Jacket viszont még nem ittam.. :D
2011. szept. 24. 15:38
 4/10 anonim válasza:
dzsekdenielsz . 
2011. szept. 24. 16:11
 5/10 Phoney ***** válasza:
66%

A fehér Jim B. és a No.7 Jack D. közül egyértelműen az utóbbi a jobb, annyival drágább is.

Szerintem a zöld (Choice) JB-nél is jobb a sima JD, a többit meg még nem kóstoltam belőlük.

A különbség amúgy az, hogy a JD-t jól átszúrik juharfaszénen (tisztább íze van), míg a JB-ket nem, illetve nem annyira.

2011. szept. 24. 19:05
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Régen nagy whiskeys voltam, msot már a boron kívül meg a sörön kívül nem igazán tudom mit meginni. szóval nem tudom,
2011. szept. 25. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:
a Jack Daniels nem bourbon hanem tennessee whisky de szerintem is jobb a jim beam-nél.
2011. szept. 29. 18:11
 8/10 Phoney ***** válasza:
64%
Igazából a a tenessee a bourbon egy változatának tekinthető, mivel előtte azt is bourbonként sorolták be...persze lehet ajnározni, hogy nem, ez különleges, de hagy ne szüljünk már neki szűz új kategóriát, csak mert az Amerika;)
2011. szept. 29. 19:46
 9/10 anonim válasza:
A Jim a legeslegjobb
2016. okt. 21. 19:02
 10/10 anonim válasza:
Mindkettő jó, de a Jim jobb; különlegesebb, igényesebb íze van. Persze van aki ezt nem szereti.
2016. nov. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!