Ballantines vagy Jim Beam? Ki melyik mellett voksol?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 23:00
1/10 anonim válasza:
Ballantines Az sokkal jobb. Régen a Jimy volt a jobb de mostanába inkább ezt választanám.
2/10 Phoney válasza:
A belöntájnzt nem szeretem mert nincs viszkiíze:P
Egyszer vettem egy üveggel, de a felénél odaadtam apámnak, mert sehogyse bírtam megszeretni.
A Jim Beamet megiszom, bár szerintem bűn unalmas íze van pl. egy Bushmillshez képest.
3/10 anonim válasza:
Én szeretem a Ballantinest, Jim Beamre nem emlékszem, hogy ittam volna.
5/10 anonim válasza:
Jack Daniels!(= De igy akkor már Jim Beam.
6/10 anonim válasza:
A Ballantine's minőségileg egy alap skót whisky. A Jim Beam egy jó középkategóriás bourbon whiskey. Az egyik whisky a másik whiskey. A különbség nem csak a leírásban van. Igen nagy a különbség, tehát neked kell eldöntened, hogy melyik áll közelebb az ízlésedhez.
7/10 anonim válasza:
előző válaszolónak ment a kis zöld kéz...amúgy nekem inkább Bali..
8/10 anonim válasza:
Bocs az offért.
Én őket még nem ittam, viszont Jack Daniels tényleg nagyon finom! Őt élveztem eddig a legjobban rövidek közül :)
9/10 anonim válasza:
Én a Jim Beam-re esküszöm!:D Bár nem zárkózom el a Ballantines-tól sem. De nálam a JB nyer vagy ahogy előttem írták a Jack.
"Jim, Jack, Johny Red, Johny Black a legszebb férfi nevek":D Sakáltanya
10/10 anonim válasza:
Ballantine's nekem jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!