Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen módszerek vannak arra,...

Milyen módszerek vannak arra, hogy jobban bírja valaki a piát?

Figyelt kérdés
Ugye van az, hogy jól bekajálsz, zsíros dolgok, fék, és még sorolhatnám, de van még valami?
2011. jan. 21. 14:44
1 2
 11/13 Phoney ***** válasza:

"Mindenesetre nem szabad keverni a piát, és a színtelen italok kevésbé ártalmasak, mint a színesek."

Aha. Akkor egyik este igyál olcsó fehérrumot, másik este meg mehet ugyanannyi Hennessy Cognac. Utána meséld el, hogy érezted magad.

Sokkal nagyobb "ártalombeli" különbségek vannak az italok közt, mint amit az érlelés vagy akár a befestés tesz.

2011. jan. 21. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Èsszel kell inni és nem feltétlen kell a mennyiségre menni.

Én is be tudok állni 2-3 üveg sörtöl, de akkor az a 2-3 üveg lemegy 5 perc alatt.

2011. jan. 21. 17:55
 13/13 anonim válasza:

:DDDD

Nem értem miért jó ez... olyan nagy dicsőség 1töménnyel többet v 2 doboz sörrel többet tudok meginni aztán kihányni?:D

Én pl nem birom a piát, nem is szoktam úgy berúgni soha... mindig csak 3-4 sör jól érzem amgam, és elég annyi...

Amikor meg kölyökkoromba 2 sörtől elégjól éreztem magam annak kifejezetten örültem mert nem kell 5-6000 ft ahhoz h jól szórakozzak :D

Most meg még ráadásul válság is van:P Nemhogy örülnél neki:D

2011. jan. 22. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!