Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen módszerek vannak arra,...

Milyen módszerek vannak arra, hogy jobban bírja valaki a piát?

Figyelt kérdés
Ugye van az, hogy jól bekajálsz, zsíros dolgok, fék, és még sorolhatnám, de van még valami?
2011. jan. 21. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha erősen hígítod a dolgokat, sosem iszol töményet. Mondjuk egy 40%-os italnál 1:8 arány a jó, és akkor jó sokat meg tudsz inni komolyabb gond nélkül.
2011. jan. 21. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az Oroszok savanyú uborkát esznek a vodka mellé. Mindenesetre nem szabad keverni a piát, és a színtelen italok kevésbé ártalmasak, mint a színesek.
2011. jan. 21. 14:58
 3/13 Phoney ***** válasza:

szen'tem sokkal egyszerűbb, ha feltűnés nélkül kevesebbet iszol.

De ha közben sok vizet iszol az is jó, sőt az még akkor is ajánlott ha berúgás folyik éppen.

2011. jan. 21. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Például nem szabad keverni. Én simán megiszom néha 15-16 doboz sörikét beba... berúgás nélkül, kellemesen spiccesen. :)

Ha tudom, hogy inni fogok, akkor jól bekajálok előtte, ahogy írtad. Piázgatás közben mogyizok, vagy ropizok és 2-3 sör után jöhet egy kóla, vagy narancslé.

Így másnapos sem vagyok, mert nem dehidratálódom és nem is rúgok be.

2011. jan. 21. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Sósmogyorót kell enni mellé.

Nem véletlenül van ingyen kitéve a bárokban. :)

Az alkohol von ki sókat, amit pótol, és a benne található zsír megköti az alkoholt.

A szotyi is hasonlóan hat, bár kevésbé "elegáns", főleg ha szétköpködik a héját.

Ezen kívül aki többet iszik, jobban hozzászokik, de egyéni adottság kérdése.

Én jól bírom az italt, keverhetem, kavarhatom, nem vág földhöz. De nem valami gazdaságos, iszonyat pénzbe kerül. :D

2011. jan. 21. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Rögtön megjöttek az "én simán megiszom 10 liter sört, alig érzem" csákók. :D Elmaradhatatlan kellék.

Figyelj, ha nem akarsz berúgni, ne igyál annyit. Nem kell praktika, csak le kell állni.

2011. jan. 21. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Alap, hogy repülünk a mennyit ivós kérdésre, itt lehet verni a mellünket. :P

Én is napi szinten iszom 1 hekto pájinkát, meg 10 hordó sört és még egy repülőt is elvezetek. :D:D:D

2011. jan. 21. 15:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
nemértem miért jó bírni a piát. én megiszok 2 deci vodkát és már érzem rendesen, míg másnak kéne vagy fél liter... legalább olcsóbban kijövök piáláskor
2011. jan. 21. 15:47
 9/13 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat jöhet még :D

hát, csak nem szeretnék fejreállni a dologtól :P

2011. jan. 21. 16:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát én sosem iszok úgy hogy bekajálok előtte.Mindig éhgyomorra vedelek.Egyébként meg aki írta a színes-színtelen italos dolgot:Akkor a pálinka se üt be mert színtelen?:P
2011. jan. 21. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!