Szinte minden piát kisérővel isztok?
Figyelt kérdés
Pl. vodka, hubi, metaxa..2011. jan. 5. 15:40
11/15 Phoney válasza:
Hát jó sok tömény "ital" van, aminek jobb elvenni az ízét... :D Hülyegyerekkoromban énis megittam őket.
12/15 anonim válasza:
jaja.általába a legtöbb ember nem az íze kedvéért issza az alkoholt hanem a hatás miatt..
szval nekem kell a kísérő.
13/15 anonim válasza:
Vodka/néha, whiky/nem, hubi,jager/nem(esetleg boroskóla rá az úgy finom és hat), metaxa egyértelműen nem, Unicum/nem, fehérrum/citromlével qva jó, gin/ toniccal vagy gyömbérrel, amihez mindig iszok az a keritésszaggató házi pálesz :D a márkásakat magába is megiszom azokat könnyen meglehet (fütyülős, szent istván stb.)
14/15 anonim válasza:
Nekem muszály. Hánynék nélküle.
15/15 anonim válasza:
én soha. bemelegítek 1-2 sörrel vagy breezerrel, aztán meg jöhet rá a tömény:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!