Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehet megszüntetni az...

Hogyan lehet megszüntetni az alkoholos lehelletet?

Figyelt kérdés

Hétvégente haverokkal beülünk egy kocsmába és szokás szerint iszogatunk, de csak mértékkel! Nem mondom azt, hogy nem rúgunk be, de van egy bizonyos határ ahol meg szoktunk állni :) szóval lényeg, hogy elmúltam 18 éves (21 éves vagyok) és a barátnőm gyűlöli ha iszom és egyszerüen olyan jó szaglása van, hogy pillanatok alatt megérzi rajtam... és ez csak sör szag, mert mást annyira nem is szoktam inni csak sört :( és a közelébe se megyek szinte és megérzi rajtam. Próbálkoztam már Negró cukorkával is, rágóval is de egyik sem használ! Az kizárt tényező, hogy ránézésre észre veszi rajtam.. ugyanis ő is szokta mondani, hogy az "alkohol szagát" érzi, meg amúgyis totál mértékkel iszunk szóval olyan elfogadható szinten... 3-4 max 5 korsó sör. Ez nekem nagyon fontos lenne, ha van valami ötletetek nagyon megköszönném :) Szeretnék nyugodtan s minden parázás nélkül iszogatni a haverokkal hétvégente.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. jan. 4. 00:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) és mennyi idő kell, hogy a pia szag elmúljon? vagy csökkenjen?

Van is egy ötletem: mégpedig a dianás cukorka, nem veszi el a sör szagát :D de ezzel meg tudnám téveszteni bnőmet, hogy nem sörözni voltam, hanem a dianás cukorka szagát érzi rajtam :D szerintetek bevállhat?

2011. jan. 4. 14:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Rég rossz, ha azon kell dolgoznod, hogy hogyan vágd át barátnőd fejét...
2011. jan. 4. 15:37
 13/18 A kérdező kommentje:
ő olyan régimódi típus :D ha nem enged meg dolgokat akkor meg is érdemli, hogy átverjem :D
2011. jan. 4. 17:38
 14/18 bénabéla11 ***** válasza:
100%
szép kapcsolat...grat hozzá...
2011. jan. 5. 05:58
 15/18 anonim válasza:
60%

utolso kommentelőnek:

mé bazzeg jobb mint a semmi :D

2011. jan. 14. 01:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Háát.. Nem biztos, hogy jobb..
2011. jan. 14. 06:48
 17/18 anonim válasza:
37%
AZ ajánlatom a következő (ez nekem is bevált): Semmiképp nem állj meg öt korsó sör előtt, ezt fel kéne vinned legalább 8 -ig, és minden egyes sör mellé kísérőként egy unicum. Na ezután, ha hazamész, már nem fog érdekelni a barátnőd hisztije. Bátran lecsaphatod, lelkiismeret furdalás nélkül, sőt még jól is fog esni. Én ezek után soha egy rossz szót nem kaptam visszajelzésként.
2011. aug. 1. 12:00
 18/18 anonim válasza:
100%

Gázálarc

Menj el utana biciklizni( persze olyan helyen ahol nincs rendor :D ) vagy menj futni, kondi stb.

Utana eszel vmi, egy rago es kesz

2014. febr. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!