Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csak én nem szeretem az alkoholt?

Csak én nem szeretem az alkoholt?

Figyelt kérdés
barátaim közül mindenki szereti meg minden de nekem egyszerűen kifordul a számból..van valami alacsony alkoholtartalmú ital ami nem keserű és nem marja a torkom? :S 17/L
2011. jan. 1. 00:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Próbálj tojáslikőrt, vagy ehhez hasonló krémlikőröket. Lehet, hogy ez kissé majd befolyásolja a véleményed:) de csak ha akarod:)

BÚÉK!

2011. jan. 1. 09:55
 12/14 Phoney ***** válasza:

Teljesen megértelek, én szinte semmi olyat nem tudok meginni, amit egy átlag 17 éves megengedhet magának...már azon is csodálkozom, hogy 18 évesen ilyeneket megittam.

Szinte mindenféle alkoholos italból lehet nagyon jót csinálni, csak a legtöbbnél ez sok pénzbe kerül.

26/F

2011. jan. 2. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Csak azért akarsz inni, hogy ne égj le a barátaid előtt? Ha nem ízlik, ne igyál és kész ;)

Én sem iszom. A legnagyobb mennyiség amit valaha megittam egyhuzamban az egy üveg sör volt, kicsit furán éreztem magam tőle, aztán rájöttem hogy semmi értelme ha egyszer nem esik jól. Már nem érdekel, ki mit gondol, nem iszom és kész. Akinek meg az alkohol a buli elengedhetetlen tartozéka, azt csak sajnálni tudom...

23L

2011. jan. 2. 21:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, én sem annyira bírom az alkohol, főleg a töményebb itókák ízét. Ellenben a sört azt szeretem:) Viszont van egy olyan problémám, hogy elég gátlásos vagyok, emiatt "muszáj" innom a legtöbbször, hogy ne csak üljek és nézzek ki a fejemből, míg a többiek jót mulatnak. Én leginkább csak emiatt iszok, bár elég ritkán, szóval alkoholistának nem nevezhet senki:)

18F.

2011. jan. 11. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!