Idd naranccsal ha nagyon erős, nekem lemegy kísérő nélkül is...
2010. dec. 30. 20:24
2/14 Phoney válasza:
Ha még sosem ittál sörnél erősebb alkoholt akkor nagyon erős, de megfulladni szerintem nehéz benne.
Igyad kis kortyokban. Ha nem jó, akkor vagy sz*r vodkát iszol, vagy egyszerűen nem neked való. Ez ilyen rossz magyar szokás, hogy egyben legurítjuk, mint a drogosok:P (Ami nem finom azt neigyad.)
2010. dec. 30. 20:25
3/14 anonim válasza:
Ha nem bírod, ne igyad. Ilyen egyszerű, nem kötelező inni.
2010. dec. 30. 20:26
4/14 anonim válasza:
Vegyél hozzá 100%-os narancslevet. Az a legjobb hozzá.
2010. dec. 30. 20:28
5/14 anonim válasza:
Ne igyál ilyen egyszerű.
Egyébként meg lassan idd, én is úgy szoktam ha muszáj valahol alkoholt inni.
Például barátnőméknél családi ebéd ha már kínáltak muszáj volt elfogadnom pedig nem szoktam alkoholt inni.
2010. dec. 30. 20:28
6/14 anonim válasza:
ne aggódj, nem marja annyira a szád, mint 1 hagyományos pálesz. Le lehet gurítani kísérő nélkül is, csak akkor hamarabb berúgsz. én 4 decitől fejreállok (50 kilós törékeny csaj vok)...de kísérővel, pl. narancs, citrom - nem is érzed nagyon, h alkohol, és sokat, nagyon sokat meg tudsz inni belőle, mire észreveszed, h felállni már nem is tudsz XD
2010. dec. 30. 20:33
7/14 anonim válasza:
Szia!
Én úgy iszom, hogy most is 0,7-es kalinkához vettem egy 2l-es fantát. Szóval kb. ilyen 3:1 arányba keverd, így nagyon finom lesz (=nem érzed a vodka iszonyatos ízét). Keverés nélkül nem érdemes vodkát inni, ipariszesz íze van, hánytam már be tőle. Aki szereti a vodka ízét az vagy hazudik, vagy orosz :)
2010. dec. 30. 20:42
8/14 anonim válasza:
és 4 deci egy csajnak tényleg sok :D
2010. dec. 30. 20:43
9/14 anonim válasza:
ha gyorsan vagy lassan iszod,akkor utána igyál valami kísérőt,én pl sört szoktam mindenhez ha kell.Amúgy meg majd megszokod,egy-két alkalom....:)
2010. dec. 30. 20:44
10/14 anonim válasza:
A kalinka alapból egy alsókategoriájú vodka azért van töményen szar íze a jobb fajtákat mint az absolut,finlandia stb simán meglehet töményen is inni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!