Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az édes élmény tablettás bor?

Az édes élmény tablettás bor?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:53
1 2
 11/17 BeerHunter ***** válasza:
Most gugliztam rá, hogy ez a La Fiesta társulat gyermeke, a Bermuda háromszögből az Alföldön. Ott a kacsból is "bort" csinálnak. Ott egy mázsa szőlőből 200 liter lötyi lesz.
2010. dec. 30. 15:22
 12/17 Phoney ***** válasza:

"300 Ft-ból nem lehet 2 liter bort előállítani... "

ezt én is így gondolom, de hogy aroma és színezék az egész, az azért meredek volna...

2010. dec. 30. 15:43
 13/17 Phoney ***** válasza:
Ja és a legfontosabb: már sok helyen szolgáltak ki full tablettással, elég jellegzetes a fehér is, vörös is. A bolti ócsóbor egészen más (még az ötliteres kannás is), és valamivel jobb.
2010. dec. 30. 15:46
 14/17 doboszoli ***** válasza:

Egy "arany háromszögbeli" legényke dicsekszik:

Szőlő annyi van amennyit az isten ad. Bor belőle, amennyit apám akar.

2010. dec. 30. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű az árát kell megnézni. PL: Gyulai májas 1100ft/kg Gagyi szlovák májas 341ft/kg. Hogy a Gagyi-ban mi lehet azt nem tudom de nem is akarom megtudni... Ugyanez a bornál is. 214ft-ból nem lehet előállítani minőségi bort! Aki hülye az vegye bátran.
2011. jan. 15. 18:27
 16/17 Vadmeggy ***** válasza:
Kólával lecsúszik :D
2012. febr. 9. 23:08
 17/17 anonim válasza:

A kérdésre válaszolva:

Ez az Édes Élmény édes vörösbor nagyon gagyi, nem éri megvenni.

Igazából édes vörösbor nem is létezik, nem előállítható, csak ha felturbózzák adalékkal, tehát ez a fajta meg a Dankó Pista, ezek is ratyi borok. Nem érzed milyen gáz, mert tele van cukorral és finom édes az íze...

2012. aug. 6. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!