Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vodka, Bomba, Cataflam trió...

Vodka, Bomba, Cataflam trió után mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor akarjuk kipróbálni, de kicsit aggódom, hogy túl fogunk lőni a célon.
2010. dec. 27. 00:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer egy demalgon + pálika kombótól (fogfájásra mind a 2t :D) éjszaka elájultam 2x :) de én itthon voltam és nem buliban, tehát itt normálisan segítettek. szerintem ez nem játék
2010. dec. 28. 08:46
 12/19 anonim válasza:
100%

először szédülni fogsz, aztán hallucinálsz, végül szarv fog nőni a homlokodra, egyre nagyobb lesz és gennyes váladék fog folyni a szemedből meg a füledből, a záróizmaid ellazulnak, telibefosod a gatyádat és súlyos kényszert fogsz érezni, hogy kinyald belőle mint egy pilótakekszből a csokit. de ha még durvább hatást akarsz akkor ajánlom hogy mellé még nyalj fel egy bélyeget és akkor megoszthatod ezt az élményt mondjuk a pápával vagy egy féllábú küklopsz haveroddal...

true story!

2010. dec. 29. 17:43
 13/19 anonim válasza:

na végül is?mi történt?

legalább detoxba kerültetek?:D

2011. jan. 1. 21:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

írjátok meg hogy megcsináltátok-e és ha igen akkor mi lett utána.

kíváncsiak vagyunk. bár lehet hogy már leírnák ha tudnák XD

2011. jan. 2. 13:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor ittam már vodkát energiaitallal, és mivel elég fejfájós vagyok, így sokszor volt, hogy már ilyen-olyan fájdalomcsillapító is volt bennem (de nem Cataflan). Soha semmi bajom nem volt tőle, viszont én se ajánlanám ettől függetlenül, hogy másik is így tegyenek.

Na de kedves kérdező, írj, túléltétek? :D

2011. jan. 2. 14:39
 16/19 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne h mi lett veletek :D
2011. márc. 3. 17:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Éltek még?:D
2011. ápr. 17. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgylátszik már nem élnek xĐ én is kíváncsi lettem volna h mi lesz velük, de látjátok itt a válasz xĐ
2011. ápr. 19. 19:21
 19/19 anonim válasza:
Én nem próbáltam mivel nem ihatok alkoholt. Szerintem nem lesz halálos kimenetelű.Szerintem nem érdeme ha akár egyiket minimum nem próbáltad.Szerintem legrosszabb eset a kórház lenne.Én a kávé+energiaital+Cataflamon esetleg pár alkoholos bon-bonon gondolkoztam.
2011. máj. 2. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!