Mi lesz ha egy cataflam tablettára iszok vodkát? Vagy martinit? :/
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 15:50
2/8 anonim válasza:
semmi extra, csak diclofenac van benne. a gyomrod nem biztos hogy örül neki, de az a cataflamnak, és az alkoholnak külön sem.
3/8 anonim válasza:
Szerintem semmi, bár ez egyénfüggő. Hiszen vannak olyanok, akiknél jelentkeznek mellékhatások, simán egy gyógyszer bevételétől is.
Nekem fejfájásra csak a cataflam szokott segíteni, és volt már úgy,hogy buli előtt kellett bevennem, mert fájt a fejem. Simán ittam utána, és nem volt semmi bajom!
Persze azért direkt ne csináld így, de nem hiszem, hogy lenne belőle probléma.
5/8 anonim válasza:
Nem fog örülni a gyomrod ennek a kombinációnak. (Bár, ha ettél is előtte valami könnyebb kaját, és jó gyomrod van, akkor esetleg csak berugsz és majd másnapos leszel. Persze attól is függ, hogy milyen minőségűt is mennyit iszol.)
6/8 anonim válasza:
A májad sem fog neki örülni (egyszerre 2 mérget kell lebontania), és az agysejtjeid sem. Alapszabály, hogy semmilyen fájdalomcsillapítóra nem iszunk!
7/8 anonim válasza:
Én ellazultam,mosolygós dolog :D
8/8 JulesM111 válasza:
Ha egy picit iszol, komoly baj nem fog történni.
Ész nélküli vedelésnél, és cataflammal együtt előbbb-utóbb össze-vissza szarod és hányod magad az este végére, és kidőlsz valahol.
Napi rendszerességgel történő fájdalomcsillapító és alkohol keverékkel előbb utóbb teljesen szétcseszed a gyomrod, és a társadalom szemete leszel, akit nekem kell majd eltartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!