Mi az az alkohol ami kb.10-20perc múlva nagyon kiüt?
egy üveg sör kérd meg a haverod vágjon vele orcán
garantált hatás
elegendő mennyiségben bármi kiüt 20 perc alatt. :D
amúgy még kollégiumból emlékszem egy mítoszra egy bizonyos "agyhalál" nevű koktél-főzetről, aminek már nem ismerem a receptjét. esetleg nem ismeri valaki?
Olyasmi lehet mint a VUKK koktál, aminek a receptjét már leírtam. Egyébknét mikor letettem sikeresen a záróvizsgát aznap este a lakótársam a koliban és egyik haverja csinált nekem vukk koktélt ( csak hónapokkal később vallották be). Én annyit vettme észre, h kimentem cigizni és mikor visszaértem tele volt a poharam és közölték ,h Whiskey és a diplomádra inni kell. Megittam és 20 mp múlva jött vissza. Később mondták ,h ez vukk koktél volt ezekből:
Meleg sör, vmi olcsó kommersz pálesz, whiskey, olcsó mise bor ( még MI SE isszuk meg:), Kalinka vodka. Mindezt egy kb. decis pohárba. Húzóra megittam.
Derékszögű ( 90 fokos:) Házipálinka. Jóféle erős HP az tuti kiüt mindenkit.
Ha pedig az a cél, h minél jobbna másnapos legyél akkor olcsó kannásbor ( Cimbora, Merengő stb.). Legalább 2 liter, de inkább 4 vagy 6 4:1 arányban kólával ( azért, h meg tudd inni), persze ne minőségivel hanem vmi olcsóval ( Tesco gazdaságos, coopos stb.). Ettől lehetsz pocsolyarészeg és kegyetlenül másnapos. Tapasztalat. Régen sok ilyen moslékot megittunk, azóta felnőttünk és már a minőséget helyeztük a mennyiség elé. Egyébként a Cimborát mise bornak hívtuk, mert még MI SE tudtuk meginni.
Holdfény:
Szódásszifonba tölts vodkát, ráküldöd a patront, pohárba töltesz valami szörpit, ráküldöd a vodkát, majd még habzik, lehúzod :) garantált hatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!