Melyik a legjobb whisky, legjobb árban?
Nézd, ez csak attól függ, kinek hol tart az ízlése viszkiügyben. Nekem a Bushmills alatt mindegyik kvázi ihatatlan mindegyik (az pl 4-4500 Ft).
De ha megveszem életem első single malt whiskyjét (Glenlivet-et tervezek, vagy helyette valami írt) 10 e Ft körül, akkor utána valószínűleg azt mondom majd, hogy ez alatt nem érdmes viszkit venni, max brandyt vagy vodkát.
Hát igen, magas lécről, már nehéz alacsonyabbra tenni, ez így van :D
Házibuliról lenne szó, ahol kólával, esetleg energiaitallal innánk (tudom, hogy azzal nem nagyon lehet) Azért nem szeretnénk sokat rá költeni, mivel minimum 6-an leszünk, szóval gyorsan fogy majd, és még diákok vagyunk zsebpénzzel, nem telik annyira..:D
Ha keveritek, akkor tényleg tökmindegy.
Akkor megfelel az Old Man's szeszesital is, ami "technikailag" whisky, csak ezt Magyarországon gyártják és ezért úgy tudom, a legolcsóbb. Magában nem innám meg, de keverve tökéletes.
Skótban a Sétáló, burbonban a Jim Bim, esetleg a Jack Daniels'.
Előző kettő 4500 körül. utóbbi egy ezressel drágább literenként nagykerben.
Ez alatti minőség nem iható kategória.
A Bali-t miért nem írja senki ? :S
nekem az a kedvenc ebben a kategóriában...a Jack Daniels drágább egy kicsit...de persze az igazi kedvenc a Chivas Regal...
amúgy jól mondja a szaki..old man's szeszes ital...szűkösebb időkben mi is azt iszogatjuk...volt olyan -nem is oly' régen- , h. csak annyi kessünk volt -kolisok vagyunk- h. 1 üveggel megvegyünk, kísérőre már nem maradt kess...hát megittuk 2en minél gyorsabban...borzalmas, petróleum íze volt...1ébként a sétáló jankót én személy szerint emiatt nem szeretem, mert annak is kissé olyan petróleum íze-illata van...persze nem a 40 ezer forintosnak, hanem a mezei, bolti red label-nek...ja am. a Black Velvet tényleg a legjobb, egy diák társaságnak, tekintve az ár/értéket...nem sokkal drágább,mint a fent említett old man's; de 28szor jobb is; kifejezetten jó whiskeynek tartom, elvileg kanadai, és egész fincsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!