Milyen ízű a piros és kék monster?
Figyelt kérdés
Még nem ittam, addig meg nem akarok venni hátha nem izlik.érdekelne h a kék és piros monster milyen ízű? mindent mondjatok el róla köszi2010. dec. 13. 17:50
1/8 anonim válasza:
szija
ízesítések:
kék: cukormentes
sárga: rostos
zöld: hagyományos (tutti-frutti)
piros-nincsen:)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi de ma van piros sőt még lila is van::) ja meg narancssárga is :D
2010. dec. 13. 18:04
3/8 anonim válasza:
a sárga az lehet hogy kicsit narancssárgás:P
-de pirosat meg lilát azt tuti, hogy nem forgalmaznak még Magyarországon:)
4/8 A kérdező kommentje:
(a külsejére gondoltam)
2010. dec. 13. 18:16
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
meg a kicsi zöldet az exportot, amúgy azért nem mert neméri meg nekik. De olyat hallottam hogy chaost behozzák mora aztán szépen lassan a többit is. Amúgy az amcsi monsterbe 5x ennyi a koffein meg a taurin :)
7/8 anonim válasza:
Azt hallotam hogy a piros-ba álitolag drog vagy kábitoszer is van!! de sztem ez nem igaz
8/8 anonim válasza:
piros van és sz*r szerintem fura íze viszont nagyon ritka :D ahol lakok legalább is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!