Tudtod vmi kevésbé ismert alkoholt mondani? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
szilveszteri buliba hívtak, de mindenki vodkát v. pálinkát esetleg jägert szokott hozni.. Én pedig vmi újat akarok vinni amit még nem ittak a többiek. Tudnátok segíteni?2010. dec. 12. 21:17
11/13 anonim válasza:
Jaja, becherovka, gin, campari, ágyas meggypálinka, hubertus....sok választási lehetőség van.
12/13 anonim válasza:
Tokaji Maximilian borpárlat. Elfeledett, finom íz. Itatja magát. Brandy-jellegű, kifejezetten ünneplős ital.
OFF:A St. Hubertus likőr közkedvelt nevén „hubi” igazi magyar eredetű a 20. század eleje óta elsőnek a Braun Testvérek Likőrgyár által készített italspecialitás. A keserű likőrök közé tartozik, melyekre a viszonylag nagy alkoholtartalom és kisebb cukortartalom a jellemző.
13/13 Phoney válasza:
Én szeretem a brandyt, de a maximilian szerintem túl-PR-ozott szemét (ennyi pénzért legalábbis). Baromijól illik a zwack profiljába.
Nem hiszem, hogy valami eredeti recept került volna elő (illetvehát lehet hogy régen sem volt jobb), közepes borpárlat úgy-ahogy feljavítva fűszerrel meg borral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!