Tudtod vmi kevésbé ismert alkoholt mondani? (bővebben lent)
A többiek feltehetőleg csak a Johnny Walkert és a Hubretust ismerik whiskeyből, pedig a legjobb a Grant's. Legtöbb helyen nem árulják, még a Tescoban se mindenhol. Nekem az a kedvencem. Ugyanúgy 40%-os mint a többi whiskey, de sokkal finomabb, nem marja még azt az embert se, aki kevésbé bírja az alkoholt.
Ha ez nem tetszik, vegyél Palinkovacot. Ez egy szláv ital, az íze valahol a pálinka és az Unicum között határolható be. Jó mulatást, boldog új évet!
Abszintot ne vegyél, az Mo-n nincsen. Ami itthon van az aromás szájvíz, nem abszint. Ha találsz Absente-t (corában szoktam látni) az esetleg megéri, mert aránylag jó ánizslikőr, de nem magában, hanem felöntve 2-3 adag vízzel.
3-4e körül már nagyon jó francia brandy-k vannak (Raynal XO, pl), vagy vehetsz Beefeater gin-t, ha ez bejön valakinek (5:1 [gin:vermut] arányban Extra Dry vermuttal és jéggel megkeverve még jobb íze van, ez a martini koktél).
Vehetsz még Bushmills vagy Jameson ír whiskey-t, ilyennel whiskeyutálókat is meg lehet téríteni néha:) (Vettem már Grant's whisky-t is, de nem estem hasra tőle...)
Anno egy céges buliba becherovkát vittem. Nagy sikere volt!
De ajánlom meg a Żubrówkát is, de ha valami gyengébbet szeretnél akkor cider
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!