Melyik a legfinomabb bor, de még meg is fizethető?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 17:04
1/12 anonim válasza:
Az attól függ melyiket szereted, az édeseket, a szárazakat, vagy ...?
Én az édeseket szeretem, nálam a Tokaji Magita a legtutibb és nem drága, egy üveg max 2000 HUF. A legjobb :-) <3
2/12 anonim válasza:
Én a Bosnyákon veszem a házi bort 250 Ft-ért- Abasári. Kiérezni, hogy szőlőből van , nem pancs. Csak hétvégén van kinn a Nő.
3/12 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy kine mi ízlik! Minőségi jó borok amik több száz évesek akár több millióba is kerülhetnek.
4/12 anonim válasza:
Az előző vagyok! Megjegyzem, ha tudsz szerezni, egy üveg házinál nincs jobb :P Vagy Egri Bikavér
6/12 anonim válasza:
Én szeretem az édes borokat is, de általában száraz vörösbort iszom. Nekem a szekszárdi, villányi, soproni borok ízlenek, az egri borok kevésbé. Nem vagyok oda a divatos márkákért, persze nagyon finomak, de simán beérem a 900-1200,-Huf/palack kategóriával.
8/12 anonim válasza:
Nagyon finom a Tokaji aszú és a lidlös bor is(most minden vicc nélkül!). De esetleg küldhetek neked mintát a papám borából, tesz bele egy szilárd szőlődarabot és bennehagyja a héját! Olyan finom! Mint egy boros koktél. :D
9/12 anonim válasza:
Nekem az Egri Turán a nagy kedvenc, olyan 1000 Ft körül van egy üveg. Örült édes :)
10/12 anonim válasza:
én is a Dankó Pistára voksolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!