Mi a külömbég a rázott és a kevert martini között?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 16:42
1/4 anonim válasza:
Alapvető a különbség! A legfontosabb különbség a kettő között, hogy az összekevert martinit Bond nem szereti. :-)
2/4 Phoney válasza:
Ez már legalább 100 éves vita, de állítólag a rázott martinibe apró jégdarabok is kerülhetnek (ezt már nem tudom hol olvastam), a kevert pedig inkább selymesebb lesz.
(nem beszólni, hogy wikis cikk, mert én írtam:P)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat
2010. dec. 3. 19:27
4/4 anonim válasza:
Rázott martini: a jeget összerázzák a martinivel, a jég apró darabokra összetörik, ami majd ott fog úszkálni az italban. Amikor kezd olvadni,akkor víz lesz az ital tetején.
Kevert martini: valami kanálféleséggel keverik a jeget és a martinit. Nem lesz víz a tetején. Úgy is lehet mondani, hogy homogén lesz az ital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!