Miért van az hogy régen jobban bírtam a piát?
Figyelt kérdés
elég kevéstől betudok már rúgni. 3 éve heti 1-2 szer iszok.
17F
2010. nov. 28. 12:24
1/6 Phoney válasza:
Mármint heti 1-2x berúgsz 14 éves korod óta? Akkor gyanítható (akár) a csökkent májműködés és a sérült idegrendszer is.
Még élhetsz teljes életet, nincs nagy vész. Persze ez nem biztos.
2/6 anonim válasza:
Mert mostanában nem iszol eleget. Gyakorolni kell, különben kijössz a formádból!
3/6 Phoney válasza:
Igyál endre, igyálmégegykicsit:P
4/6 anonim válasza:
Tönkrevágtad a szervezeted a piával. Tudod, az alkohol káros a szervezetre, különösen a gyerekekre, akik még fejlődésben vannak, és különösen ilyen nagy mennyiségben. Heti kétszer berúgsz? Az már olyan, mintha alkoholista lennél.
Szerintem vagy hagyd ezt abba MOST, vagy iratkozz fel a májátültetésre várók listájára.
5/6 anonim válasza:
kijöttél a formából úgylátom.
velem is volt,mikor nem ittam 2 hétig,aztán visszarázódtem pár nap alatt :D
ma nem kéne berúgni,de az élet nem kívánságműsor. :P
6/6 anonim válasza:
attól is függ, mennyire vagy fáradt. szerintem heti 1-2 belefér, ha nem 5 liter pálinkáról van szó. Mit szoktál inni főleg? A rövidet bontja le leglassabban a szervezet, úgyhogy abból nem mindegy, hogy rövid idő alatt mennyit iszol. A sör az kimegy hamar, azért jársz sűrűn WC-re tőle. De a detoxitól szerintem még messze vagy :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!