Miért bírtam régebben meginni egyszerre 5 pohár alkoholos italt is, manapság meg fél pohár se jön jól?
Régebben többet bírtam inni és sokszor nem is voltam rosszul utána fizikailag (15-16 évesen). Jó, mindez biztosan 5 alkalom lehetett életemben, tehát csak akkor ittam régen, mikor már nagyon kész voltam, de akkor 1 üveg bor vagy bor és vodka,ami volt.
Mondjuk elég nehéz időszak volt: családi, suli, személyes problémák.
Tegnap meg májusban megint ittam,de májusban 1 pohár bort, tegnap meg fél pohár bort. Májusban tisztára hányingerem volt,szédültem, fájt minden, nem tudtam gondolkozni. Ma meg tegnapról kicsit másnapos vagyok,nem teljesen tiszta minden,de azért túlélem.19 éves vagyok.
Szerintetek összefügg az,hogy ki mennyire bírja az alkoholt a lelkiállapotával? Nagyobb problémáknál több ital "kell" és nehezebben készül ki az ember,mintha kevésbé van kiborulva és elég neki kevesebb ital,de lehet,hogy jobban megviseli?
Nem tudom,hogy van-e valaki,akinek már eszébe jutott-e ez és gondolkozott is rajta. Köszi a válaszokat.
Elszoktál tőle. Öregszel...(irreleváns).
1 honap kihagyás után is meglehet már érezni egy nagyobb mennyiségü italt. Főleg ha az életmódod is változtott, mert esetleg meló, tanulás...ergo kevesebb kaja, gyorsabb felszívódás.
A vizsgaidőszak italmentesen telik (már amikor), utána nekem is az első alkalommal vissza kel szoknom, de utána megint minden a régi ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!