Lehet-e narancsból vagy mandarinból pálinkát főzni?
Figyelt kérdés
Ha igen és csinált már valaki kérem ossza meg velem az elkészítés módját, tapasztalatait. Előre is köszönöm.2010. nov. 20. 18:00
11/18 A kérdező kommentje:
Ja és melyik cukor a jobb ha hozzá rakok a "mezei" vagy a gyümölcscukor?
2010. nov. 21. 18:07
12/18 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg szőlőcukor?
2010. nov. 21. 18:16
13/18 anonim válasza:
Fehér cukor megfelel a célnak.
14/18 bloglovag válasza:
Milyen kihozatalok lettek mind a cukrozott, mind a cukrozatlan változat érdekelni, illetve a pucolás és a mandarin minősége!?
Köszönet.
15/18 BOldi válasza:
meg kell hámozni a klementint főzéshez ?
16/18 anonim válasza:
Mennyi ideig kell erjeszteni a mandarin cefret?
17/18 anonim válasza:
Bocsánás, hogy megjegyzem, DE igen kevés az a boros gazda, aki nem tesz némi cukkert a musthoz. ( Apósom volt ilyen és azt mondta, hogy inkább legyen savanya, de nem cukrozza. )
A Papától ellesett tapasztalataim és a saját fejem után készítettem igen finom bort, persze ez nem az "A" , de nem is a ZS" kategóriás volt, szerintem ha valaki nem a tokaji vidéken, hanem valahol hobbyborász, akkor cukroz, (szerintem a profik is) !
Eltarthatóság szempontból nem mindegy, hogy mekkora a szeszfok, - nem agylövésre készítjük a "szörpöt", de nem mindegy, - valahol kell a közép út.
18/18 anonim válasza:
Persze ez nem narancs, illetve citrus pálinka, hanem borkészítés, de minden hasonlat sántít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!