Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik italt "érdemes" inni...

Melyik italt "érdemes" inni azért, hogy meglegyen a hatása, de ne legyek rosszul és cselekvőképes legyek, miután ittam?

Figyelt kérdés
tudom, furcsa kérdés, de szeretném tudni. biztos, sokan tudják rá a választ, hiszen szinte mindenki szokott inni. én nem szoktam, életemben alig ittam egy-két pohár port vagy likőrt és nem is vágyom rá. de most szeretnék inni(az okot nem kívánom elmondani). arra vagyok kíváncsi, hogy mit és mennyit igyak ahhoz, hogy elérjem a kívánt hatást. szeretném, ha felszabadultabbá tenne és hasonlók, de még cselekvőképes maradjak és ne menjen el teljesen az eszem. egyébként nem bírom az alkoholt, de most ez más helyzet és nem számít...
2010. nov. 15. 21:11
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
De a port semmiképp nem ajánlom... egy pohárnyi elég nagy adag lenne...
2010. nov. 22. 23:01
 22/22 anonim válasza:
szerintem bármelyiket ihatod, csak mértékkel
2010. nov. 23. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!