Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik italt "érdemes" inni...

Melyik italt "érdemes" inni azért, hogy meglegyen a hatása, de ne legyek rosszul és cselekvőképes legyek, miután ittam?

Figyelt kérdés
tudom, furcsa kérdés, de szeretném tudni. biztos, sokan tudják rá a választ, hiszen szinte mindenki szokott inni. én nem szoktam, életemben alig ittam egy-két pohár port vagy likőrt és nem is vágyom rá. de most szeretnék inni(az okot nem kívánom elmondani). arra vagyok kíváncsi, hogy mit és mennyit igyak ahhoz, hogy elérjem a kívánt hatást. szeretném, ha felszabadultabbá tenne és hasonlók, de még cselekvőképes maradjak és ne menjen el teljesen az eszem. egyébként nem bírom az alkoholt, de most ez más helyzet és nem számít...
2010. nov. 15. 21:11
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
fél üveg teqila ,én megértelek én is ezt szoktam csinálni...perzse a citromot meg a sót el ne felejtsd
2010. nov. 15. 22:19
 12/22 Phoney ***** válasza:

Teljesen mindegy, mindegyikben alkohol van... ha X perc alatt X mennyiséget viszel be (alkoholban), kb ugyanaz lesz a hatás. Szénsavasnál erősebb lehet, meg esetleg 1-1 ital másképp hat a gyomrodra. A cukrozottak alattomosak, mert lassabban ütnek be.

Olyan nincs, hogy "ebből meg ebből ennyi kell". Igyál meg mondjuk fél óránként egy adagot (= 1 féldeci tömény, 1 üveg sör, 2dl bor) és amikor már jól vagy, akkor hagyd abba, mert különben nemjól leszel.

Valójában az ivásnak igen egyszerű "szabályai" vannak.

2010. nov. 15. 23:28
 13/22 anonim ***** válasza:

Egy dobozos bodzás Radler sört,

vagy egy citromos bacardy-t.

Ezeknek olyan nagyon pia ízük nincs, de kicsi alkohol van bennük, szerintem finomak.

2010. nov. 16. 01:29
 14/22 anonim ***** válasza:
eleg nehez valaszolni,mivel nem ismerlek es nem tudom mitol leszel ittas....ugy ertem,hogy en pl.28 eves vagyok,es amikor kedvem tamad,megiszok egy uveg vodkat,es semmi bajom.(nem vicc) de ez attol is fugg mit eszel elotte,stb. ha te nem iszol gondolom eleg 1-2 dl vodka sot talan sok is. de ha elotte eszel rendesen,akkor szerintem ez a mennyiseg tokeletes. termeszetesen jeg nelkul tisztan.de mondom nem lehet tudni.lehet megtudsz inni 3-akar4 dl-t is,mondjuk fontos hogy ne tul gyorsan idd meg,mert ha igy teszel 1 ora mulva azt se fogod tudni ki vagy. szerintem 3 dl vodka 2 ora alatt. vodkat mondtam mert az tiszta.a whiski pl.sokkal erosebb. ja,es meg nagyon fontos hogy ne keverd ossze vissza koktel meg ilyenek. ha egyszer pl.techilat iszol akkor egesz este techilat kell innod.ha osszekevered azt se fogod tudni hogy fiu vagy e vagy lany.
2010. nov. 16. 08:08
 15/22 anonim ***** válasza:
ja,es elfelejtettem,nagyon fontos az is hogy ne legyen pl. a vodka jeghideg.jobb ha szobahomersekletu,akkor is ha igy talan nem olyan "finom" de fontos mert igy jobban erzed a hatast.
2010. nov. 16. 08:11
 16/22 anonim ***** válasza:
11%

hát ilyen stílussal b*zzeg nem csodálom, hogy innod kell!

pfffffffff

2010. nov. 17. 14:32
 17/22 A kérdező kommentje:
már megbocsáss, milyen stílussal? mit ítélkezel? nem is ismersz? viszont te meg gondolkozz el, hogy hol az eszed, és érted-e a feltett kérdéseket! mert szerintem nem...
2010. nov. 17. 21:12
 18/22 bumbi02 ***** válasza:
az okot elmondod nekem privátban? mert kiváncsi vagyok mi az az ok aminek hatására el lehet fogadni hogy valaki be akar rugni.
2010. nov. 17. 21:48
 19/22 A kérdező kommentje:
írtam, hogy NEM berúgni akarok...csak azt, hogy meg legyen a hatása... ott a pont!!!
2010. nov. 18. 10:12
 20/22 anonim válasza:
Hát mikor padlón voltam csináltam magamnak absinthe-ot. 3 pohártól megvolt a megfelelő hatás de ha valaki rajtakapott kiválóan adtam a józant. Bár a végén az 50 cm magas ágyamra nem tudtam felmászni de szinte mindenre emlékszem. A boltit nem tudom milyen ha kell házi írj rám. De ami standard az a fű... Egy csipetnyi egy kis dohánnyal keverve meghozza a kívánt hatást... Ha társaság kell csak szólj.
2010. nov. 22. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!