Milyen bor megy a bundàskenyérhez?
Figyelt kérdés
Pàrommal imàdjuk és este boroznànk is.2010. nov. 14. 00:30
1/10 anonim válasza:
Alkeszek a jó citromos tea megy hozzá nem a bor, egy ilyen kajához bor totál nem illik honnan veszitek.
4/10 Salx Narval válasza:
Hát, max a boros tea,ha már a bundáskenyérhez is szesz kell.:D Ez is inkább a fokhagymás pirítóshoz illik. De én is a citromosat javasolnám.Az, hogy utána milyen bort iszol, tök mindegy.
5/10 Salx Narval válasza:
Ha úgy érted, hogy a vacsi után borozgatnátok én a félszáraz vörös ill fehér borokat javasolnám.PL kék oportó, kékfrankos, fehérből talán a cserszegi fűszeres és a zöld veltelini fajták.De ez teljesen egyéni dolog, ki milyet szeret, olyant igyon.
6/10 anonim válasza:
Kakukkfu, citromfu tea. Mezzel,citrommal edesitve.
Egeszseges eletmod!
7/10 A kérdező kommentje:
A bor egészséges! Köszönöm a normàlis vàlaszokat!
2010. nov. 14. 10:15
8/10 anonim válasza:
Nem egy klasszikus párosítás, úgyhogy szerintem attól függ, hogy a b.kenyeret szeretitek jobban, vagy a bort. Ha a kenyezet, valami félszáraz fehér, (esetleg félédes az asszony miatt:)) , ha a bort, akkor meg amilyet szerettek.
Ha jobban belegondolok, most hogy jön a tél, én forralt testes vörössel képzelném el.
9/10 anonim válasza:
Csakis száraz vörösbor. De ha engem kérdezel bármilyen száraz bor. Miért lennének alkeszek? Ha azt kérdezte volna milyen rövidet igyanak akkor még megérteném. Imádom a jó minőségű magyar bort és elég gyakran iszom. Egy háromgyerekes alkesz anyuka vagyok egyébként :)
10/10 anonim válasza:
Száraz vagy félszáraz vörös.Esetleg rosé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!