Ha alkoholt iszok, van, hogy másnap megy a hasam. Másnál is van ilyen? Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 18:38
1/9 anonim válasza:
Én alkohol-érzékeny vagyok orvos kimutatta, gondolod, mennyire örültem) meg a sörre is érzékeny :) persze nagyívben székletelem, amikor tudok, iszok. :D
Nekem szokott menni a hasam, de nem valószínű, hogy emiatt, mert több barátomnak/családtagomnak is.
2/9 A kérdező kommentje:
ó, ezt milyen vizsgálattal állapították meg?
és neked is másnap megy tőle, vagy még aznap?
2011. aug. 23. 18:55
3/9 anonim válasza:
Nekem is szokott, de csak ha sokat iszok.
4/9 anonim válasza:
Volt ilyen alleria- vizsgálat, ahol megnéztek több száz mintára...
Attól függ, mikor kezdem :) ha reggel, akkor már este is baj van, ha viszont csak estefelé iszogatunk, másnap délelőtt- kora délután. Általában gyorsan átszalad rajtam, így este már újult erővel mehet a buli :D
5/9 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, de általában sör szoktam inni, és annak elvileg ilyen másnap a hatása
6/9 anonim válasza:
Nekem a vadásztól megy a hasam másnap, ha sokat iszom.
7/9 A kérdező kommentje:
óóóóóóóóóó a sörnek miért van másnap ilyen hatása? 1-2 üvegnek is?
2011. aug. 23. 20:03
8/9 anonim válasza:
Nekem csak masnap reggel van egy gyors futasom hasugyileg a WC-re, ha elozo nap "sokat" ittam. De ez csak egyszeri es gondolom az alkohol csinal valamit az emesztorendszerben, ami aztan tavozik.
9/9 anonim válasza:
Szia azért megy a hasad mert az alkohol ilyenkor meghajt ez természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!