16 éves vagyok és még soha nem ittam semmi alkoholt.
Viszont mos tmár ha esetleg buliba vagy valahol inszunk a
társasággal akkor gáz hogy egy kortyot se. Mit csináljak
hogy egy pohártól ne baxszak be ha iszok?
én 15 éves vagyok és én angelli likőrt szoktam inni. Szerintem kezdd azzal, nagyon finom olyan mint a csokoládé, szerintem próbálkozz először azzal!
2010. nov. 13. 11:31
12/16 anonim válasza:
Ne egyből röviddel kezdj, hanem lightosabb italokkal,pl boros kóla, abból is 1 deci bor 2 deci kóla, vagy fele-fele arányban, vagy sör. Előtte, közben egyél, főleg zsíros kaját (zsíros kenyér csodát tesz). Szóval csak szépen fokozatosan szoktasd magad az alkoholhoz.
2010. nov. 13. 11:42
13/16 anonim válasza:
Mivel még nem ittál alkoholt, ezért nem ajánlom a sört vagy a bort, egyszerűen nem ízlene, akárcsak tisztán a rövidek. Valamilyen egyszerű koktél szerintem kezdetnek jó lesz (vodka-narancs, whiskey-kóla, bacardi-kóla). Pezsgőt sem ajánlom, az úgy szétcsap, hogy nagybőgőnek nézed majd az eget is. A lényeg a mértékletesség, kulturáltan is lehet alkoholt fogyasztani!
2010. nov. 13. 15:24
14/16 anonim válasza:
A vodkát azért tudják literszámra inni az oroszok, mert előtte jó sok zsíros kenyeret esznek.
A zsír bevonja a bélfalat, vagy a gyomor falat és akkor nem tud annyira felszívódni benne az alkohol, tehát kevésbé fog hatni.
A bulin pedig igyál egy kis vizet, akár sutyiba a fördőszobába a csapból, tökmindegy, azért, mert úgy nem leszel másnapos.
Az alkohol ugyanis elvonja a vizet a szervezetből és a másnap azért van rosszul az ember mert kiszárad.
De ha csak másnap pótolod a vizet, azzal már semmit sem érsz, attól már nem leszel jobban. Aznap kell mikor iszol.
2010. nov. 16. 01:43
15/16 anonim válasza:
Nem tom mitől félsz hogy egy kortyot se mersz inni amúgy is az első berúgás a legjobb egy élmény marad mindenképp legközelebb pedig már tudsz mihez viszonyítani és csak annyit iszol hogy ne feküdj ki tőle rögtön.
2010. nov. 16. 13:17
16/16 anonim válasza:
Szia!
Piát csak mértéktartóan lehet: Mérték a vödör tartó az asztal:-)
Komolyra fordítva a szót, ha késöbbiekben nem 1 pohárt iszol és kevernéd az italt,a szénsavassal vigyázz mert ami már benned van jobban fejen fog vágni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!