Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 16 éves vagyok és még soha...

16 éves vagyok és még soha nem ittam semmi alkoholt. Viszont mos tmár ha esetleg buliba vagy valahol inszunk a társasággal akkor gáz hogy egy kortyot se. Mit csináljak hogy egy pohártól ne baxszak be ha iszok?

Figyelt kérdés
még egy pohár sört se....
2010. nov. 12. 22:40
1 2
 11/16 anonim válasza:
én 15 éves vagyok és én angelli likőrt szoktam inni. Szerintem kezdd azzal, nagyon finom olyan mint a csokoládé, szerintem próbálkozz először azzal!
2010. nov. 13. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne egyből röviddel kezdj, hanem lightosabb italokkal,pl boros kóla, abból is 1 deci bor 2 deci kóla, vagy fele-fele arányban, vagy sör. Előtte, közben egyél, főleg zsíros kaját (zsíros kenyér csodát tesz). Szóval csak szépen fokozatosan szoktasd magad az alkoholhoz.
2010. nov. 13. 11:42
 13/16 anonim válasza:
100%
Mivel még nem ittál alkoholt, ezért nem ajánlom a sört vagy a bort, egyszerűen nem ízlene, akárcsak tisztán a rövidek. Valamilyen egyszerű koktél szerintem kezdetnek jó lesz (vodka-narancs, whiskey-kóla, bacardi-kóla). Pezsgőt sem ajánlom, az úgy szétcsap, hogy nagybőgőnek nézed majd az eget is. A lényeg a mértékletesség, kulturáltan is lehet alkoholt fogyasztani!
2010. nov. 13. 15:24
 14/16 anonim ***** válasza:

A vodkát azért tudják literszámra inni az oroszok, mert előtte jó sok zsíros kenyeret esznek.

A zsír bevonja a bélfalat, vagy a gyomor falat és akkor nem tud annyira felszívódni benne az alkohol, tehát kevésbé fog hatni.

A bulin pedig igyál egy kis vizet, akár sutyiba a fördőszobába a csapból, tökmindegy, azért, mert úgy nem leszel másnapos.

Az alkohol ugyanis elvonja a vizet a szervezetből és a másnap azért van rosszul az ember mert kiszárad.

De ha csak másnap pótolod a vizet, azzal már semmit sem érsz, attól már nem leszel jobban. Aznap kell mikor iszol.

2010. nov. 16. 01:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tom mitől félsz hogy egy kortyot se mersz inni amúgy is az első berúgás a legjobb egy élmény marad mindenképp legközelebb pedig már tudsz mihez viszonyítani és csak annyit iszol hogy ne feküdj ki tőle rögtön.
2010. nov. 16. 13:17
 16/16 anonim válasza:

Szia!

Piát csak mértéktartóan lehet: Mérték a vödör tartó az asztal:-)

Komolyra fordítva a szót, ha késöbbiekben nem 1 pohárt iszol és kevernéd az italt,a szénsavassal vigyázz mert ami már benned van jobban fejen fog vágni.

2010. nov. 17. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!