Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet valahonnan olyan pálinká...

Lehet valahonnan olyan pálinkát rendelni, aminek nem 20E literje?

Figyelt kérdés

Lehet lehetetlen dologra vágyom, de azért leírom. Kb 8 ezerért akarnék venni egy liter pálinkát. Egyszer sikerült egy ismerős ismerősétől ennyiért ágyas pálinkát vennem ennyiért, és tényleg nagyon jó volt, nem fájdult meg a fejem tőle, érezhető volt benne a körte. Meglepődtem, hogy ilyen “olcsón” hozzá lehet jutni pálinkához.

Ez az ismerős már nem csinál páleszt vagy csak szűk családi körben. A lényeg, hogy ezt a minőséget akarnám kb hasonló pénzért. Ja és 50% volt.

Voltam olyan barom, hogy vettem Kárpátia pálinkát. Nem is volt jó.

Elkezdtem nézegetni pálinkás/szeszesitalos oldalakat, hátha beletrafálok egy olyan akcióba, hogy 7-8 ezer / 5 dl helyett csak 4-5 ezer, de a pálinkákat nem nagyon akciózzák le.

Úgyhogy nem tudom. Van olyan oldal, ahol időnként lehet kedvezményesen jó pálinkát venni?

#ital #alkohol #pálinka #Italvásárlás
ma 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Vidéki ismerős...???
ma 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:
1# Mi van vele?
ma 14:57
 3/5 Phoney ***** válasza:

Kereskedelmi forgalomban nincs olyan, hogy egy élvezhető pálinka (vagy külföldi gyümölcspárlat) csak 8e/L. Annyiért a legalja van, ami pálinkának pálinka, de élvezeti értéke kb. nincs. (Esetleg törkölyből lehet tűrhetőeket kifogni. Amikor pl. ezt még régen a főzdében kóstoltam, nem volt rossz: [link] )

Ami jó, az boltban magyar pálinkából és külföldi gyümölcspárlatból is 20e/liternél kezdődik, vagy alig alatta. Akció bárhol előfordulhat (hipermarket, italboltok), de azért nem féláron fogják hozzád vágni, 30% kedvezmény már nagyon jónak számít.

ma 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Vidéken pedig ennyi körül van 6-7 ezer literje.Ágyasnak meg dobsz bele aszalt gyümölcsöt.
ma 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Néha ha betévedek a kocsmába a Bolyhos ágyas szőlőt iszom, 1 l-es csatos üvegben van és nem túl drága. Nem valami hűde nagy minőség, de ittam már rosszabbat is. Na jó, jobbat is :-)

[link]

ma 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!