Lehet valahonnan olyan pálinkát rendelni, aminek nem 20E literje?
Lehet lehetetlen dologra vágyom, de azért leírom. Kb 8 ezerért akarnék venni egy liter pálinkát. Egyszer sikerült egy ismerős ismerősétől ennyiért ágyas pálinkát vennem ennyiért, és tényleg nagyon jó volt, nem fájdult meg a fejem tőle, érezhető volt benne a körte. Meglepődtem, hogy ilyen “olcsón” hozzá lehet jutni pálinkához.
Ez az ismerős már nem csinál páleszt vagy csak szűk családi körben. A lényeg, hogy ezt a minőséget akarnám kb hasonló pénzért. Ja és 50% volt.
Voltam olyan barom, hogy vettem Kárpátia pálinkát. Nem is volt jó.
Elkezdtem nézegetni pálinkás/szeszesitalos oldalakat, hátha beletrafálok egy olyan akcióba, hogy 7-8 ezer / 5 dl helyett csak 4-5 ezer, de a pálinkákat nem nagyon akciózzák le.
Úgyhogy nem tudom. Van olyan oldal, ahol időnként lehet kedvezményesen jó pálinkát venni?
Kereskedelmi forgalomban nincs olyan, hogy egy élvezhető pálinka (vagy külföldi gyümölcspárlat) csak 8e/L. Annyiért a legalja van, ami pálinkának pálinka, de élvezeti értéke kb. nincs. (Esetleg törkölyből lehet tűrhetőeket kifogni. Amikor pl. ezt még régen a főzdében kóstoltam, nem volt rossz: [link] )
Ami jó, az boltban magyar pálinkából és külföldi gyümölcspárlatból is 20e/liternél kezdődik, vagy alig alatta. Akció bárhol előfordulhat (hipermarket, italboltok), de azért nem féláron fogják hozzád vágni, 30% kedvezmény már nagyon jónak számít.
Néha ha betévedek a kocsmába a Bolyhos ágyas szőlőt iszom, 1 l-es csatos üvegben van és nem túl drága. Nem valami hűde nagy minőség, de ittam már rosszabbat is. Na jó, jobbat is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!