Ma töltöttem a 18-at. Ma már vehetek alkoholt? Vagy kiszolgálnak a dohányboltban? 🤔
Figyelt kérdés
ma 11:52
2/10 anonim válasza:
TEsóm dolgozott dohányboltban, neki azt mondta a főnöke,hogy 1 nappal a szülinap utáni napon - esetedben tehát holnap - lehet kiszolgálni ilyen esetben a fiatalt.
Nem tudom hogy ez szabály vagy csak a trafik főnöke akart teljesen biztosra menni, de van ilyen is.
4/10 anonim válasza:
16 évesen is kiszolgálnak csak jó boltot kell találni. 😉
5/10 anonim válasza:
Igen, a napján már lehet. Nincs perc pontossággal nyilvántartva a születésed.
6/10 anonim válasza:
Persze simán csak vidd a személyi igazolványod.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!🥰 volt olyan dohányboltos, aki szerint 18. életévem betöltése után két nappal tud csak kiszolgálni😆 aztán már itt össze vagyok zavarodva :D
ma 12:56
8/10 anonim válasza:
Felnőtt vagy, lehetne több eszed is, mint dohányboltban elszórni anyádék pénzét/ diákmunkás kereseted.
10/10 anonim válasza:
Kettes, ez természetesen nem igaz, és hogyha egy eladó nem szolgál ki, amikor hivatalosan betöltöttem a 18. születésnapomat, kiröhögöm.
Ilyen nincs, hogy 2003. március 2-én vagyok 18, de ő 2003 március 2-én nem szolgál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!