Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha megiszok egy üveg 72%-os...

Ha megiszok egy üveg 72%-os Tatrateát egyszerre akkor mi lesz?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan nem tudom mit ivott már a pali, hogy szuszra lecsapott valami piát és abba halt meg.

Jobb esetben egyből ki is hánynád és így nem lenne komoly probléma. De ez sok mindentől is függ. Nem tanácsos próbálgatni. Mindent csak mértékkel és felelősséggel szabad fogyasztani. Lehet kapni különböző mérgeket is a boltban. Savat és lugot is. Vannak olyan tisztítószerek amik vegyítve mérgező gázt alkotnak. A gyertya meg tüzet okozhat. A késsel meg lehet valakit szúrni.

Tényleg sok mindennel lehet hülyeséget csinálni azzal ami a boltban van.

Pl volt az egyik OF "modell" aki befőttes üvegben árusította a bélgázát. Ő is annyi babot és egyéb gázképző terméket fogyasztott a termelési mennyiség serkentésére, hogy állítása szerint nagyon megterhelte az emésztő rendszerét és fizikálisan is érzi, hogy baj van. Mindennel lehet hülyeséget csinálni.

tegnapelőtt 11:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak óvatosan ilyen mennyiséggel

Nem biztos hogy egyből halálos de könnyen lehet egy alkohol mérgezés amihez már jó ha szakembert is hívnak.

tegnapelőtt 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11#

Az a nő konkrétan kórházba került miatta, de volt egy csaj, aki meg azért került kórházba, mert majdnem egy évig nem fingott, mert új párkapcsolata volt és nem merte a csávó előtt. :/

tegnapelőtt 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

9#

Egyáltalán nem haragszom, sőt! Örülök, h jó kedvre derítettelek. :)

tegnapelőtt 17:46
 15/15 Leveltetu ***** válasza:

komámmal megittunk 1 üveg 72-es teat (3 óra alatt)....a feleségem elmondása szerint.....el volt folyva az arcom, nem tudtam beszélni, állni is alig bírtam, és egész éjjel azt mondogattam a tál mellett, hogy "jaj istenem, most halok meg"....én csak annyira emlékszem, hogy rohadt szarul voltam, forgott velem a világ

Hogy megcsinálnám-e még egyszer.....símán, de nem a teljes üveggel, nem 3 óra alatt.....mert nagyon bejött a cucc.

ma 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!