Mennyi ideig forraljam a bort h kijöjjön belőle az alkohol?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 14:29
2/3 Phoney válasza:
Úgy forrald, hogy ne zubogjon az egész, csak úgy "pezsegjen" (ilyenkor nem az egész forr, hanem csak az alkohol, mert annak elég 70+ fok is).
Ha ezt abbahagyja, akkor elfogyott az alkohol. De tényleg nem 2 perc.
3/3 anonim válasza:
És ha nem akarsz becsiccsenteni tőle, ne állj fölötte. Nekem sikerült a párolgó alkoholtól becsípnem, és akkor még nem is tudtam, mitől, miért, hogyan.? Csak baromi jó volt a kedvem. Másnap jöttem csak rá, hogy a vörösboros pörköltöt nem úgy kellett volna kevergetnem, hogy közben az illatával nem tudtam betelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!