Sörözők! Ilyenkor ősszel és télen is hideg sört szoktatok inni? Vagy ilyenkor jó langyosan is?
Figyelt kérdés
Kezdő söröző vagyok most nyáron kezdtem el inni mert jól esett a melegbe. Most is kívánom csak az a baj hideg van már.okt. 22. 17:01
1/10 anonim válasza:
Jéghidegen nem, de a langyosan sem jó.
3/10 anonim válasza:
Engem nem zavar ha szobahőmérsékletű. Sosem zavart. Sör sör.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Aki nem szereti hűtve, ő sem langyosan issza! Ez csak a te vélelmed kérdező, de a valósággal köszönőviszonyban sincs.
10/10 anonim válasza:
Mindegyik sörnek megvan az a sajátossága, hogy milyen hőmérséklettartományban adja ki a legjobb, rá jellemző ízt. Általánosságban kijelenthető, hogy a "hűtőhideg" a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható sörnél beleesik ebbe a tartományba. Egyébként meg egyéni ízlés kérdése, de az biztos, hogy én télen is, meg nyáron is csak a hűtőből szeretem, max. télen kevesebb fogy... Számomra a "kamrahideg", meg a "pincehideg" is már lópisi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!