Hány évesen rúgtál be először úgy igazán?
Nemigen hiszitek el, de 8-nyolc!! évesen. Ittam 3 deci erős bort, attól befeküdtem a jászolba.Utána 5 évig meg se kóstoltam.
14 évesen hánytam először piától.
15 évesen ittam magam teleportosra először-vagyis nem tudod, ki vagy és hol vagy amikor felébredsz.
Ugyanebben az évben rugtam be úgy, hogy nem emlékeztem rá később.
16 évesen aztán annyira berugtam, hogy pucéron szaladgáltam egy tó mellett-valami összejövetel volt, lehettek vagy 300an, belöktem valakit a tóba, részegen átúsztam, majd életem legjobb élménye-benyúltam egy gyönyörű nagymellű lány melltartójába. A többit nem részletezem. Részben mert nem emlékszem rá, csak mesélték, részben meg szégyenlem.
Végül legutolsó alkalommal mikor felébredtem, hiányzott egy fogam-gőzöm sincs, miért. A többiek szerint kocsmai verekedés, én azt sem tudtam, hogy jártam abban a kocsmában előző este:)
Legvégül pedig ma este kipróbáom, mennyi abszint szükséges ahhoz, hogy ne tudjam, melyik világon vagyok.
Szerintetek, alkesz vagyok?
15 évesen filmszakadásig!
Hasonló volt utána mint a Másnaposokban nekem is csak úgy elmondták mi volt aznap este, égett a pofám 1 hónapig!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!