Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a véleményetek a Csíki sörről?

Mi a véleményetek a Csíki sörről?

Figyelt kérdés

Kostoltátok már? Melyik magyar sörre hasonlít szerintetek az íze, vagy állaga? Én erdélyi magyar vagyok, kolozsvári. Ott születtem, aztán elköltöztek a szüleim Budapestre, szóval nekem ezt szeretni kéne, mert csak hogy. De érzek benne egy ilyen furcsa ízt, olyan mintha a víz, vagy valami más alapanyag nem lenne rendben benne. Kevés komlót, malátát és valami furcsa utóízt vélek benne felfedezni, mintha kénes lenne, vagy nem is tudom megfogalmazni. Barátoknak szoktam viccesen fogalmazni, hogy "a Szamosból főzték". De tényleg, ti mit gondolok a Csíki

sörökről, elsősorban a Bock lagerről?

szept. 20. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Kőbambi alá sorolnám minőségben. Elég iszonyatos.
szept. 20. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Undorító, de tényleg.
szept. 20. 22:35
 3/11 MolotovPunk ***** válasza:
91%
Nem igazán voltam oda érte, egy időben túl volt hájpolva milyen jó sör a csiki, nos nem igazán az, vannak tőle árérték arányban jobb sörök. Magyar sörök között a Dreher százszor jobb tőle.
szept. 21. 01:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezekre az érzelmekre épít a csíki, hogy szeretni KELL.

Valójában az összes termékük lehúzós szar, túlárazott, és silány minőségű.

Úgyhogy ez részükről szín tiszta üzlet, akkor meg miért ne lenne részemről is üzlet? Akkor én is azt nézem, ár/érték arányban milyen, ennek pedig az az eredménye, hogy soha semmilyen csíki terméket nem veszek. Nem ezen múlik Erdély szeretete.

szept. 21. 07:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kóstoltam igen,túlárazott.
szept. 21. 08:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bravúros, de tényleg. Nem akárkik lehetnek, akiknek sikerült a zoknit megcsíráztatni, hogy maláta legyen belőle.
szept. 21. 13:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, szerintem is elképesztően drága, de szerintem inkább az üzletláncok tesznek inkább rá hasznot, mert ugyan azt a sört 1-2 kisebb független üzletben tudom venni 300-400 forintért (annyiért teljesen korrekt jó sör), de néhol meg ilyen 800-900 forintokat kérnek érte, ami röhej.
szept. 21. 13:17
 8/11 MolotovPunk ***** válasza:

A jelenlegi hír pedig ez, amit tegnap olvastam.

[link]

szept. 21. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb tömeg főz házisört körülöttetek, egész véletlenül közéjük tartozom. Minden jónevű sörnek terjeng néhány receptváltozata, aféle reprodukció, amiből ráismersz, illetve megkapod azt az élményt valamennyire. A jónevű Csíki fel se merül mint követendő példa. Lehet, hogy kicsit nehéz is a hipózott dzsuva és a tápboltban leselejtezett random zsákok tartalma közt eltalálni azt az arányt, ami pont ilyen jótékonyan elfedi az eljárásbeli mulasztások okozta mellékízeket.
szept. 21. 23:02
 10/11 anonim ***** válasza:

“szóval nekem ezt szeretni kéne, mert csak hogy”

Egyáltalán nem vagy köteles szeretni, ízlés dolga! A pálinka meg magyar, mégse szereti minden magyar ember!

A Bock lager nem tudom, melyik, neten se találtam róla egyértelmű kiemelést.

Sparban szoktam venni néha az alapváltozatot, nekem az nagyon ízlik: nem túlzottan keserű, inkább a sör természetesebb aromája érződik rajta, kellemesen frissítő íze van, én szeretem, viszont eléggé drága, ezért szoktam csak “néha” venni.

szept. 23. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!