Mi a különbség a corona extra ill. a coronita között? Magyarországon miért csak coronitát lehet kapni?
Én úgy tudom, hogy egy és ugyanaz a kettő. Magyarországon azért Coronita néven került forgalomba, mert már létezett egy Korona nevű magyar sör, és így nem lehetett azon a néven forgalomba hozni. Vendéglátós vagyok, Én így tudom, de lehet, hogy tévedek.
üdv
A Lager annyit tesz, hogy világos sör.. nincs köze ahhoz, hogy miből készül! A Coronita kukoricából készül, valóban. De ugyanazok!
Előző voltam
Corona = Coronita (utóbbi a spanyol márkanevük)
"Corona is now found in more than 80 countries throughout Europe and Africa. Introduced in Europe more than 15 years ago, Corona (or Coronita, as is labeled in Spain) is the only truly imported beer among the top world-class brands."
Forrás: www.corona.com
Az utolsó nagyjából tudta, csak nagyon összekeverte a dolgokat.
A lényeg csak annyi, hogy Spanyolországban azért nem Corona, mert a borász Torreséknek már volt bejegyezve egy Corona nevű bora. Sokáig itthon is csak ez a sör jött hozzánk, de mostmár ahogy látom van eredeti néven is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!