Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mikor kell savazni a cefrét?

Mikor kell savazni a cefrét?

Figyelt kérdés
Fügepálinkát készítenék. A savazásnak mikor kell megtörténnie? Azonnal a füge ledarálása után? Vagy pár nap után, ha már levet ereszt a cefre? Előbbi esetben hogyan lehet megmérni a pH-t, ha még nagyjából szilárd a cefre állaga? Ebben az esetben is méri az elektromos ph-mérő?
szept. 13. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért kell a megfelelő pH érték mert abban érzik magukat a legjobban az élesztő bacik, szóval minél hamarabb.
szept. 13. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 mindentudó99 ***** válasza:
Teszel rá kis levet
szept. 14. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!