Ha Szeptember 1-től nem ittam alkoholt, és nem is vergődöm utána, akkor nem vagyok alkoholista ugye? Nyáron minden nap ittam.
Figyelt kérdés
szept. 4. 13:10
11/18 anonim válasza:
9
Ez alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy gondod van az alkohollal.
És a kérdés alapján is
12/18 mindentudó99 válasza:
Nyilvan alkesz vagy hisz csak azért nem iszol mert elfogyott a pénzed.
13/18 anonim válasza:
ezzel csak azt tudtad leellenőrizni hogy fizikai függőséged nincs, de attól még pszichés lehet
14/18 Kései Sirató válasza:
Ha csak fizetési bírod ki, akkor sajnos alkoholista vagy. Bírd ki hó végéig, aztán jutalmazd magad valami mással! Úgy értem, hogy nem alkohollal.
15/18 anonim válasza:
Aki arra büszke, hogy 3-4 napja nem iszik (mert elfogyot a pénz), az alkesz.
16/18 Phoney válasza:
Attól még lehetsz. Az alkoholfüggők egy része tök jól megvan egy vagy két hetet, ha meg akarja mutatni, hogy "bármikor le tudná tenni".
Pont azért találták ki a szárazhónapot, mert a 3-4. héten már szinte minden függő szembesül vele, hogy mégsem olyan nagy haverok ezzel a józansággal, és már nagyon jó lenne meginni valamit.
17/18 anonim válasza:
és az jelent különösebb problémát ha valaki tényleg csak 3-4 hetente issza meg a magáét? a mindennapihoz képest még mindig jobb alternatívának tűnik
18/18 Kései Sirató válasza:
Nem.
3-4 hét eltelte után újra visszaáll arra, hogy minden nap fog inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!