Lejárt sört meg lehet inni?
Figyelt kérdés
2021-ben lejárt folyamatosan hűtőben tárolt dobozos sört meg lehet inni?szept. 3. 19:23
2/8 anonim válasza:
Nagy eséllyel nincs különösebb baja...De azt nem tudom elképzelni,hogy miként maradhatott a hűtőszekrényben észrevétlenül 3 évig..
4/8 anonim válasza:
Nagy szivacs vagyok, de azt már nem biztos, hogy bevállalnám. Öntsd ki egy sima falú pohárba, ha szép tükrös és az illata is rendben van akkor talán meg lehet kísérelni.
5/8 anonim válasza:
A lejárt sör fogyasztható.
Ha kiöntöd és színre, állagra,szagra másabb inkább dobd ki.
6/8 anonim válasza:
Nekem a 2 hónapja lejárt söröm is megromlott, volt egy fura szaga, íze, így inkább kidobtam. Teszteld és meglátod.
7/8 Phoney válasza:
Csak azt a sört nem lehet meginni, amit már az íze miatt sem tudnál meginni. Nem azt jelenti a lejárati dátum, hogy onnantól emberi fogyasztásra alkalmatlan, hanem hogy nem garantált az íze.
8/8 anonim válasza:
Nincs semmi baja hidd el.
Szénsav is normális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!