Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lejárt sört meg lehet inni?

Lejárt sört meg lehet inni?

Figyelt kérdés
2021-ben lejárt folyamatosan hűtőben tárolt dobozos sört meg lehet inni?
szept. 3. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg
szept. 3. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel nincs különösebb baja...De azt nem tudom elképzelni,hogy miként maradhatott a hűtőszekrényben észrevétlenül 3 évig..
szept. 3. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Max. gyengébben szénsavas.
szept. 3. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy szivacs vagyok, de azt már nem biztos, hogy bevállalnám. Öntsd ki egy sima falú pohárba, ha szép tükrös és az illata is rendben van akkor talán meg lehet kísérelni.
szept. 3. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A lejárt sör fogyasztható.

Ha kiöntöd és színre, állagra,szagra másabb inkább dobd ki.

szept. 3. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 2 hónapja lejárt söröm is megromlott, volt egy fura szaga, íze, így inkább kidobtam. Teszteld és meglátod.
szept. 3. 20:47
 7/8 Phoney ***** válasza:
100%
Csak azt a sört nem lehet meginni, amit már az íze miatt sem tudnál meginni. Nem azt jelenti a lejárati dátum, hogy onnantól emberi fogyasztásra alkalmatlan, hanem hogy nem garantált az íze.
szept. 3. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baja hidd el.

Szénsav is normális lesz.

szept. 4. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!