Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Napi 3-4 sör egy két tüskével...

Napi 3-4 sör egy két tüskével ebben a melegben még nem sok. Igaz?

Figyelt kérdés
szept. 3. 15:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
Napi szinten rengeteg. Ha a hetvegi bulin ennyi csuszott le akkor rendben van
szept. 3. 17:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Ti ugye melegek vagytok ?
szept. 3. 17:51
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

Itt csak az idöjárás meleg.

Másrészt nem attól heteró valaki, hogy állandóan félrészeg vagy teljesen

szept. 3. 17:53
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
12# Hogy jön a válaszokból a melegség?:))
szept. 3. 19:01
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Mondd nyugodtan, hogy aki nem iszik keményen, az b*zi... Szerintem meg aki ilyen keményen iszik, az egyszerűen hülye. Kérdezz meg egy orvost, milyen amikor pl. állkapocs-plasztikát csinálnak rák miatt egy ilyen"szerencsés" túlélőnek (mondjuk azok cigiznek is rendesen, te?).
szept. 3. 19:35
 16/22 anonim ***** válasza:
8%
Ha a melegben fizikai munkát végzel ez lópikula. Simán megiszok ennyit, többet is, nem tartom magam alkesznek és lexarom, ha holmi a reggeli műzlijüket szénsavmentes ásványvízzel leöblítő karácsonyfadíszek igen. Ja igen, nemrég voltam laboron (kötelező a munkahelyhez), minden ok.
szept. 3. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

16

Mjad nézd meg 10 év múlva, mikorra már lemerül a szervezeted a sok piától.

szept. 3. 22:44
 18/22 anonim válasza:
70%

Te ilyen "mééé nem iszol?? Búzi vagy??" típusú parasztgyerek lehetsz kérdező. De az a helyzet, hogy az alkoholizmus függőség, a függőség pedig gyengeség (és egy betegség, amit kezelni kell).

Semmilyen meleg nem indok semmilyen piálásra. Nálunk is meleg van, még sem vedelünk.

szept. 4. 05:53
 19/22 mindentudó99 ***** válasza:
37%
Hát igazából minden nap sok. Én egy sört iszok meg meló után minden nap. A gyakorin ez már alkoholizmus. De ha az is akkor se érdekel. Ennyi jól esik és kész. Szabadnapon kettőt iszok.
szept. 4. 19:25
 20/22 anonim ***** válasza:
15%

Mondjuk ez a "meleg van, mégse iszok. Apám vert gyerekkoromban, mégse drogozok stb" típusú érvrendszer szerintem elég gyenge.

szept. 5. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!